Produkt: Akut tandlægevagt – Døgn- og weekendvagt

Det kan være svært at vide, hvor man skal rette henvendelse, når man får tandpine eller tandsmerter lørdag eller søndag i weekenden. Ens normale tandlæge har som oftest lukket i weekenden, men der er heldigvis hjælp at hente. I hjertet af København finder man et tandlægecenter, der hjælper med akut tandpine og tandsmerter i weekenden. Har man derfor behov for hjælp af en tandlæge lørdag eller søndag, kan få behandling her uden ekstra gebyrer og tillæg.

Når man får tandpine i weekenden, har man behov for hurtig og professionel hjælp af tandlæger, der ved hvad de laver. Det stiller da også store krav at være en akut vagttandlæge, og alle tandlæger på tandlægecenteret deltager derfor løbende i kurser og efteruddannelser for at holde sig opdaterede omkring det nyeste inden for teknikker og behandlinger.

Ved akut tandpine og tandsmerter, og man leder efter en tandlæge med åben lørdag eller søndag, kan man derfor altid ringe til vagttandlægen på tandlægecenteret og aftale nærmere omkring behandling mv. Man vil i fællesskab med vagttandlægen vurdere, hvorvidt akut behandling kræves, og hvordan man skal forholde sig til situationen mv.