Billigt sexlegetøj til par er en succes

Vi kender det godt alle sammen, i hvert fald de af os, der lever i et parforhold og har gjort det gennem længere tid. Det er er ret tit at det kniber med det sensuelle og erotisk mellem madpakker, indkøb, aftenmøder, fritidssysler og aftensmaden. Når aftenen falder på kniber det i mange tilfælde med at finde tid til at være sammen med hinanden. Altså, sådan rigtigt sammen med hinanden og nærværende.

Det er faktisk her, at sexlegetøj til par kommer ind i billedet for sexlegetøj par kan nemlig bringe intimiteten og nærheden tilbage i parforholdet. Når vi som par har været sammen i mange år, er det nemlig ligesom med alle andre aspekter i livets forhold; det glider ind på nethinden og vi glemmer at se på hinanden. Det er derfor at billigt sexlegetøj som f.eks. Satisfyer Pro Deluxe Next Generation er så godt for parforholdet. Denne – i al sin enkelthed – geniale klitorisstimulator kan selvfølgelig anvendes af kvinder selv, men den lægger i lige så høj grad op til, at man som par anvender den sammen. Det smarte ved klitorisstimulatoren er, at den ikke virker som traditionelle klitorisvibratorer gør det, nemlig gennem mekanisk påvirkning af kvindes nedre intime dele. Den fungerer på en anderledes måde og det er nyskabende.

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation 

Klitorisstimulatoren fungerer i stedet gennem relativt avanceret trykbølge og massageteknologi. Det betyder, at der ikke er nogen mekanisk påvirkning af kvindens allermest intime dele. Trykbølger,

der er genereret af en vakuumpumpemotor sender trykbølger direkte

imod målet. En af de mest evidente fordele er, at selv efter flere orgasmer vil kvinden ikke føle en ømhed som det ellers er tilfældet

ved den mekaniske påvirkning. Klitorisstimulatoren er så gennemført genial, at den sådan set bare skal lægges til rette der, hvor kvinden

føler det største velbehag og så gør Satisfyer Pro Deluxe Next Generation ellers hele arbejdet. Nu spørger du sikkert som den årvågne læser: Jamen I siger den er en parvibrator? Det er den også for manden kan ligeså godt styre klitorisvibratoren på samme måde som kvinden kan, og netop det faktum, at I som par kan anvende klitorisstimulatoren sammen, gør at I igen kan finde hinanden i den ellers fortravlede hverdag og være sammen igen det allermest intime niveau. Og så er det da alt andet lige et plus, at denne klitoris stimulator er en designperle og ikke nok med. Klitorisvibratoren fra Satisfyer er blevet årets produkt i 2016 og i 2017 har den vundet den ekstremt fornemme pris: Red Dot Design Award for bedste design og funktionalitet.

Få mere intimitet og glæde i parforholdet gennem MakeLove Sexshop

Nikolaj Mackowski står bagved en af Danmarks allernyeste og allerbedst designede online sexshops, nemlig makelove.dk, der samtidigt er synonymt med billigt sexlegetøj af høj kvalitet. Der, hvor MakeLove virkelig gør en forskel på markedet for sexlegetøj er nemlig idéen om, at sexlegetøj af meget kendte mærkevarer er alt for høj. Af den årsag har MakeLove nemlig en helt anden forretningsstrategi oppe i ærmet. Vi gør nemlig det smarte (i al ydmyghed), at vi finder sammenlignelige produkter til de ekstremt dyre mærkevarer og sælger den for mindst en tredjedel under prisen og i mange tilfælde til det halve. Kritikere vil mene, at kendte mærkevarer indenfor sexlegetøj er langt bedre end de mindre kendte brands. Det skal dog slås fast, at der ikke er en direkte årsagssammenhæng mellem billigt sexlegetøj og så at det skulle være dårligere end det dyre. Det findes der naturligvis en forklaring på. Alt sexlegetøj er fremstillet i Fjernøsten og det er som i alt. Den eneste forskel på sexlegetøj fra de kendte brands og så de mindre kendte brands er, at de kendte brands er designet i USA, Tyskland, Canada eller sågar i Australien. Når det dyre sexlegetøj er færdigdesignet, bliver de tekniske tegninger oversendt til producenter i Fjernøsten, der så efterfølgende producerer det. Det giver en enorm økonomisk gevinst til rettighedsindehaverne. Det kommer i al sin enkelthed ikke brugerne til gode. Altså, det kommer hverken dig eller mig til gode og det så her, at MakeLove gør en forskel med sit billige sexlegetøj. Det vi gør er helt enkelt, at vi finder grossister i Fjernøsten som producerer lige så godt sexlegetøj som de kendte brands, dog uden selv at være et kendt brand. Kvaliteten er den eksakt samme som hos de store og kendte brands. Prisen er dog bare en helt anden, og det er det, der ligger til grund for hele MakeLoves forretningsmodel. Vi finder de bedste no brand-producenter og køber sexlegetøjet hjem og sætter det til salg i vores shop. Og prisen? Prisen er en helt andet end den du er vant til, og det udmønter sig i billigt sexlegetøj som kommer både dig og mig til gode. Det er da ret enkelt, er det ikke?

Billigt sexlegetøj er et bredt begreb

Billigt sexlegetøj dækker over et meget bredt sortiment lige fra den helt normale dildo til de langt mere avancerede klitorisvibratorer med fjernkontrol. MakeLove har en også en lille perle på lager i deres sexshop. Nemlig Ring Finger Klitoris Vibrator. Hvis den skal købes i et såkaldt topbrand, så koster den faktisk i omegnen af kr. 1.100,00. Det er virkelig mange penge for langt de fleste mennesker, ja det er nærmest uopnåeligt for den studerende eller for pensionisten med relativt begrænsede midler. Hvorfor skal det absolut være så dyrt? Det skal det nødvendigvis heller ikke for MakeLoves version af denne Ring Finger Klitoris Vibrator koster faktisk kun kr. 399,00. Det er billigt. Desuden inkluderer billigt sexlegetøj også billige bolledukker, onani handjobs til mænd, sexlegetøj til fetish og meget, meget mere. Det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter begrænsningen for billigt sexlegetøj. Resten af det skal MakeLove nok sørge for.

Besøg MakeLove på nettet på makelove.dk. Her kan du med egne øjne se, at MakeLoves sexlegetøj er virkelig billigt sammenlignet med konkurrenterne og kvaliteten? Kvaliteten er i top og til de helt billige priser. Hver gang og hver dag.