Virksomhed: Homegoal – fodboldmål til haven

fodboldmål til haven

Den Danske virksomhed Homegoal har specialiseret sig i at producere flotte fodboldmål til haven i høj kvalitet. På alle fodboldmål til haven er der kun 1-2 dages leveringstid, og der ydes hertil 3 års garanti på alle køb. Skulle du ligefrem sparke fodboldmålet i stykker, sender Homegoal dig et nyt uden ekstra regning. Homegoals fodboldmål til haven er kendt for den utroligt høje kvalitet, og målene er da også specielt designet til det hårde danske klima.

Står du f.eks. og mangler en god gave ide til børnene eller måske til hele familien, er fodboldmål til haven fra Homegoal et godt bud. Fodboldmålene er også praktiske, og kan let flyttes over i et hjørne af haven når man ikke bruger dem.

På Homegoals hjemmeside kan man se alle de forskellige fodboldmål til haven, der tilbydes samt forskellige farver.

Snyd ikke dig selv for endeløse timer af underholdning i haven med familien og venner eller træn dit frispark.

Lige meget hvor meget du bestiller eller hvor i landet du befinder dig, så er fragtprisen altid fastlagt til 49 kr. Således er fodboldmål til haven også velegnede til sommerhuset, hvor du kan have underholdning til hele sommeren.

På Homegoals svenske hjemmeside finder man også alt inden for fotbollsmål till trädgården, hvis man er bosat på den anden side af sundet.