Person: Brian Gade Nielsen – boligprojektet

Allerede som 17 årig startede Brian Gade Nielsen med at sælge lysudstyr i Danmark. Den unge, ambitiøse Brian Gade Nielsen importerede 12 containere fyldt med lysudstyr fra Taiwan, og fik det solgt i Danmark. Men det var ikke nok for Brian Gade Nielsen. Han bestemte sig for at tingene skulle gå i en lidt anderledes retning. I 1998 købte han sin første ejendom, som var med til at sætte gang i hans nuværende karriere og hans erhverv med ejendomme.

Huset ved Vejle Fjord

Brian Gade Nielsen købte en grund med udsigt til Vejle fjord, som han mente var det perfekte sted for ham og hans kone. Da Brian Gade Nielsen købte grunden, kunne han hurtigt konkludere, at det krævede en del arbejde at få bygget drømmehuset. Grunden var fugtig, og den store mængde sand gjorde det umuligt at træde ind i grunden.

Men det holdte ikke Brian Gade Nielsen tilbage. Han fik sandet kørt af grunden, og kunne få adgang til at udvikle et byggeprojekt. Med hjælp fra forskellige arkitekter fik de tegnet og planlagt præcis det hus, som Brian Gade Nielsen havde forstillet sig. Der var dog et par projekter, som måtte opgives undervejs, hvilket Brian Gade Nielsen selv var klar over.

Men Brian Gade Nielsen vidste præcis, hvordan huset skulle være, og havde fået inspiration fra mange andre byggerier. Brian Gade Nielsen endte med at få et stort og flot hus med 330 kvadratmeter og en kæmpe havudsigt over Storebælt og Vejle fjord. Boligen var et åbent koncept med udsigt og et meget moderne byggeri. Man kan tydeligt se, at huset skiller sig ud fra mængden af de andre huse i Vejle.

Husets Indretning

Huset er meget flot placeret, og ligner det helt perfekte hus. Brian Gade Nielsen har virkelig gennemtænkt alle små detaljer ved dette hus. Brian Gade Nielsen har sørget for at havudsigten er fænomenal, og at man får mest ud ad udsigten som mulig.

Brian Gade Nielsen har designet huset på en meget simpel og enkel måde. Soveværelset er helt hvidt uden effekter eller andre farver, der skaber forvirring. Naturens farver og havet er med til at skabe den stemning, der behøves. Brian Gade Nielsen har virkeligt tænkt meget kreativt og sat sig ind i, hvordan det kan blive så flot som muligt.

Mange åbne rum

Huset er stort med mange åbne områder, men på grund af de mange åbne steder var det også vigtigt, at Brian Gade Nielsen tænkte på privatlivet. Selvom huset er bygget på et meget åbent koncept, hvor det meste af huset er åbent, kan man stadigvæk trække lamegardiner for og være alene om privatlivet. Alt i huset er veludstyret elektronisk, og Brian Gade Nielsen har sørget for, at både tv, anlæg, alarmer og andre elektroniske udstyr er tilkoblet fjernbetjeninger for at få det mest optimale ud af boligen.

Som man kan læse, har Brian Gade Nielsen tænkt på mange små, men også vigtige detaljer, da han skulle bygge dette flotte hus, hvilket også har påvirket hans karriere i en positiv retning.