Person: Casper Lars Tingkær – 4 råd til nye virksomheder

Med 4 succesfulde virksomheder på 11 år, hvor 2 af dem er blevet solgt for millionbeløb, har Casper Lars Tingkær umiddelbart fundet formlen for, hvordan man starter en ny virksomhed.

Med en interesse for at bringe en virksomhed fra den spæde og usikre begyndelse, der er starten for alle virksomheder, har Casper Lars Tingkær gjort sig stor succes som iværksætter. Det kræver fokus og drive, ved Casper Lars Tingkær, at starte en virksomhed. Man skal være passioneret omkring, hvad man laver og være villig til at bruge sin tid og energi på det, ellers er det ikke ofte man vil opleve succes, ved Casper Lars Tingkær.

Her følger 4 gode råd til at blive en succesfuld iværksætter, som Casper Lars Tingkær er blevet:

Vær økonomisk smart

Det kan virke fristende, at man fra starten vil have følelsen af at være en virksomhed, ved Casper Lars Tingkær. Der er måske en ide om, at man skal have et stort kontor, en assistent og flot hjemmeside osv. Men det kan godt betale sig at være økonomisk fornuftig, ved Casper Lars Tingkær.

Lav din egen hjemmeside, og hold igen med de store kontorer. Man vil ikke have megen indkomst – hvis nogen – i sin første tid som ny virksomhed. Det er derfor en god ide at finde alternative løsninger til at finansiere sin nye virksomhed.

En hjælpende hånd kan være guld

Hvis det er ens første virksomhed, og man ikke som Casper Lars Tingkær har erfaring med at åbne flere, så skal man ikke være bange for at søge kurser om iværksættere. Universiteterne tilbyder løbende kurser, og der findes også massere af private udbydere. Danmark er et land, der fremmer innovation og iværksættere, ved Casper Lars Tingkær.

Derfor er det bare om at komme ud og lære så meget som muligt, så du kan få mest succes med din virksomhed.

Internettet er din ven

Nettet er fyldt med forums som Amino.dk, der kan hjælpe nye iværksættere med at komme i gang. Husk på, at også Casper Lars Tingkær startede et sted. Endda med færre muligheder end der er tilgængelige i dag.

Fej vil ske, lær af dem

Det er uundgåeligt, at der vil ske fejl, ved Casper Lars Tingkær. Dette skal dog ikke slå en ud. Fejl er, hvordan man lære, og kommer man videre, vil man have et bedre fundament for sin nye virksomheds fremtidige succes, ved Casper Lars Tingkær.

Læs mere og Casper Lars Tingkær på hans hjemmeside her: www.casperlarstingkaer.dk