Produkt: Catering tilbehør

catering tilbehør

Driver du en cateringvirksomhed eller noget lignende, så tilbyder Cytex et stort udvalg af catering tilbehør, så din virksomheds behov bliver opfyldt. De er en totalleverandør, så du ikke behøver gå andre steder end hos dem, for at få dækket din virksomheds behov for catering tilbehør. De hjælper både store såvel som små cateringvirksomheder, samt restauranter og storkøkkener.

I deres brede vifte a catering tilbehør indgår der alt fra servietter, kølekasser, sølvpapir, kaffe, madfilm, serveringsfade, madfilm, dispensere, bordpapir/skåneduge, tallerkner, bestik, lys/olie lamper, burgerbokse, salatbakker, sushibakker og tandstikker. Ydermere tilbyder de cateringtilbehør af kendte mærker, som Aqua d’or, Café Noir og Pick Wick mm.

Deres produkter er af den bedste kvalitet, så du kan være sikker på at servere din mad på en ordentlig måde. De tilbyder ligeledes gode priser, hurtig dag-til-dag levering samt et højt service niveau.

Få reklamer på dit catering tilbehør

Cytex tilbyder at lave reklamer på dit catering tilbehør- eksempelvis emballagen. De har mange års erfaring med at få et budskab ud via emballagen, hvilket de i samarbejder med deres kunder har haft succes med. Der er derfor ingen grund til, at dit catering tilbehør bare er et redskab til at servere din mad på, men kan ligeledes være et kommunikations værktøj, som kan forøge din virksomheds kendskabsgrad. De har erfarende grafikere, som kan hjælpe dig med at kommunikere din virksomheds budskab på den bedst mulige måde.

Cytex tilbyder ikke kun catering tilbehør, men ligeledes kontorartikler, rengørings tilbehør og barudstyr. Der er altså mange muligheder for, at få dækket din virksomheds eventuelle behov. Man kan altid ringe til dem inden for deres åbningstider, for at bestille varer eller stille spørgsmål. Derudover kan man lave bestillinger over deres webshop, hvilket selvfølgelig er tilgængeligt døgnet rundt.