Clever Skincare kosmetolog Holte – din skønhedsklinik

Kosmetolog Holte

Der kan være mange grunde til at få en behandling hos en professionel kosmetolog og skønhedsklinik. Ønsker du at forkæle dig selv og din hud, eller har du et specifikt hudproblem, du ønsker behandlet. Clever SkinCares professionelle kosmetolog og skønhedsklinikker i blandt andet Hørsholm og Holte tilbyder et væld af forskellige behandlinger.

Ansigtsbehandling med fokus på trivsel, pris og effektive produkter

Clever SkinCare kosmetolog i Holte tilbyder mange forskellige behandlingsmetoder til dit ansigt. Her kan du blandt andet få behandling af akne, rynker og aldring af huden, opstrammende ansigtsbehandling og oxygenbehandling, ansigtsløft samt tandblegning. Du kan læse mere om de forskellige behandlingstyper på deres hjemmeside, hvor du også finder prisliste med priser for de forskellige behandlingsforløb. Clever SkinCare kosmetolog Holte tilbyder blandt andet behandling af akne med SilkPeel-teknologien, som er en af de nyeste teknologier indenfor akne- og hudbehandling

Kropsbehandling hos Kosmetolog i Holte

Ligesom med ansigtsbehandling så tilbyder Clever SkinCare kosmetolog i Holte mange forskellige behandlingsmetoder til kroppen. Har du problemer med appelsinhud, ønsker du at få strammet huden op på specifikke områder af din krop eller komme af med strækmærker, så finder du forskellige behandlingsmetoder der kan hjælpe dig af med problemet.

Kontakt Clever SkinCare kosmetolog Holte, og hør hvad de kan gøre for dig

Er du interesseret i en professionel behandling hos en kosmetolog eller skønhedsklinik, så tag kontakt til Clever SkinCare. Du kan se deres hjemmeside her, hvor du kan læse mere indgående omkring de forskellige behandlingsmetoder. Du kan blive klogere på, hvilke resultater du kan forvente dig samt hvad behandlingsforløbene koster. Skal du bruge en Kosmetolog i Holte, så kan du booke tid til en behandling online, eller du få en uforpligtende snak om, hvilke behandlingsformer der vil være fordelagtige for dig og dine behov. Yderligere kan du læse om hvilke produkter Clever SkinCare tilbyder i deres butik.