Virksomhed: Datacon A/S – leverandør af it-løsninger med omtanke

Datacon

Datacon A/S leverer it-løsninger til virksomheder, der derved opnår at få mere strømlinede og effektive processer. Ved at sammentænke it og forretning tilbyder Datacon deres kunder nogle nemmere og mere sikre arbejdsgange.

Datacon A/S har en bred vifte af kompetencer inden for it, hvorfor virksomheden kan udvikle holistiske løsninger til virksomheder, som har brug for systemer, der ikke alene er effektive – men også sikre. Med en høj faglighed formår Datacon at levere forretningskritiske branche-, it- og hostingløsninger til både mellemstore og store private eller offentlige virksomheder, der altid stiller høje krav til deres udbydere. Dette gælder såvel rådgivning, optimeringer og effektiviseringer af ERP-løsninger som udvikling og implementering af it-infrastruktur. Indenfor hosting udbyder Datacon managed services, applikantionsservices, service management, hosting og driftsaftaler.

Datacon A/S – En sund virksomhed

I hele virksomhedens levetid har Datacon formået at opretholde en sund økonomi, som hvert år siden grundlæggelsen i 1987 har givet overskud. Med stærke nøgletal, der bekræfter en stabil drift, og vedholdende fokus på høj kvalitet har Datacon altid været en stærk samarbejdspartner, som har skabt langsigtede relationer mellem virksomheden selv og dens kunder og leverandører. Med en omsætning på ca. 280 mio. kr. årligt og en egenkapital på 25. mio. kr. har Datacon formået at skabe sig en stærk position i markedet, som de hvert år søger at gøre endnu stærkere.

Datacon er kun kommet dertil, hvor virksomheden er i dag, fordi alle medarbejdere i organisationen har målet om at skabe glade og tilfredse kunder. Dette gælder hele vejen fra ledelsen, sælgerne og til de tekniske leverandører. Datacon leverer it med omtanke, og dette er filosofien for alle i virksomheden, hvorfor kunderne får leveret det bedste produkt – hver gang.

Det bedste valg

En af de vigtigste grunde til, at Datacon har kunnet vækste i den grad, som de har gjort, har været, at virksomhedens løsninger altid tager afsæt i kundernes forretninger med fokus på ROI og CTO. Ved at tage et fagligt ansvar og udvikle skræddersyede løsninger til den enkelte kunde har Datacon kunnet skabe tryghed omkring kundernes leverancer og it-sikkerhed.

Med 30 års erfaring i branchen har virksomheden skabt et stærkt fundament af viden, der både dækker over tekniske og forretningsmæssige perspektiver for deres kunder. Derfor er det muligt for Datacon at skabe fleksible og optimerede løsninger for mange forskellige slags virksomheder.

Datacon er blevet til Datacon Group

Den 1. juli 2017 gennemførte Datacon en stor strukturænding. Datacon blev til Datacon Group, som nu består af de to søsterselskaber: Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions.

Læs mere om Datacon på:

Datacon.dk

Læs mere Datacon Enterprise Solutions på:

dces.dk

Eller besøg dem på:

Facebook

LinkedIn

Weebly

Opret.dk

Erhverv.org

Mavim

Læs mere om deres produkter her:

Managed Services

Hosting & Cloud

HPE StoreServ

AX Travel

HP ProLiant Gen9

Hosting

HP POS-systemer

Driftsaftale på virksomhedens IT