Drytech – din sikkerhed mod fugt i fundamentet

Drytech

Drytech – specialister i at holde dit hus tørt, og afhjælpe fugt- og vandskader i din bolig

 

Drytech er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at holde fugten væk fra de danske kældre. Over 90 % af danske boliger rammes af fugt- og vandskader, og kan – hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet – udvikle sig til en række yderligere problemer. Ejendomme der rammes af fugt- og vandskader i fundamentet er tilsvarende mere omfattende og omkostningsbelastende at varme op. Dette skyldes de store mængder af vand der ophobes i mur- og træværk. Fugt i fundament kan også udvikle skimmelsvamp, øget risiko for astma og allergi for beboere der opholder sig i boligen samt skader på inventar og tøj.

 

Drytech – elektro osmose og Drymat System

Drytech er specialister i at anvende den teknologi som hedder elektro osmose. Der er mange fordele at opnå ved at anvende denne teknologi, og kan på mange områder vise sig, at være en billigere og mindre omfattende løsning – set i forhold til andre metoder – i forbindelse med at afhjælpe fugt- og vandskader i bolig og ejendomme. Elektro osmose fungerer rent teknisk ved, at der ved hjælp af positivt og negativt ladet strømninger føres fugt og vand væk fra boligens fundament. Dette tillader en mindre omfattende og kostelig monteringen af system end eksempelvis omfangsdræn, og Drytech har gode erfaringer med resultaterne af denne metode. Helt specifikt arbejder Drytech med et elektro osmose system kaldet Drymat System, som er udviklet af den førende europæiske producent inden for elektro osmose, Frank Lindner, og stammer fra Tyskland.

 

Fordele ved Drymat System og elektro osmose

Som tidligere nævnt er der mange fordele at opnå ved elektro osmose når du vil have gjort noget ved fugt- og vandskader, i din bolig. Drymat System fjerner den nuværende fugt, og samtidig beskytter din bolig fremadrettet mod opstigende fugt. Der forebygges mod skimmelsvamp, fjerner lugtgener i de ramte boligarealer og er med til at skabe et bedre indeklima. Du kan opnå besparelser på varmeregningen, og metoden er en billigere løsning i forhold til eksempelvis omfangsdræn, hvor du også vil slippe for det omfattende gravearbejdet. Installationen er hurtig, enkel og er 100% vedligeholdelsesfrit.

 

Personerne bag Drytech

Drytech er en virksomhed der drives af erfarne virksomhedsledere fra branchen. De to hovedpersoner bag Drytech har begge stor erfaring med at drive selvstændig virksomhed. Henrik Mondrup Kristiansen har en baggrund som murermester og arkitekt, og har et stort og bredt indblik i håndværksbranchen. Niels Olsen har en økonomifaglig baggrund og har gennem de sidste mange år drevet egen virksomhed, hvilket der har været grundlæggende fra kvaliteten af Drytechs produkter og service.

 

Drytech på de sociale medier

Drytech er aktive på en række sociale medier, hvor de deler ud af deres arbejde og erfaringer med elektro osmose, afhjælpning af fugt i danske boliger og ejendomme, såvel som de deler ting de finder interessant i forhold til deres branche. Du kan blandt andet finde Drytech på Facebook, hvor de aktivt deler og skriver om vand- og fugtskader i danske boliger, deres arbejde med Drymat System, nye tendenser inden for deres branche og kundesupport. Drytech er også tilstede på Twitter, hvor du kan blive klogere på deres forretning, deres arbejde og personerne bag Drytech. På YouTube og Vimeo deler Drytech videoer der giver et indblik i deres daglige virke, hvordan Drymat System fungerer og personerne i virksomheden. Ønsker du at vide mere om Drytech som virksomhed, eller har du et ønske om at læse mere om virksomheden ud fra et professionelt perspektiv så kan du besøge deres profil på LinkedIn, hvor du kan få et indgående overblik af virksomheden og branchen.