EF Sprogrejser: “10 grunde til at give dit barn en sprogrejse i gave”

EF Sprogrejser - 10-grunde-konfirmationsgave

Giv dit barn en konfirmationsgave, der giver værdi resten af livet

Det er let at købe gaver til mindre børn. At købe gaver til teenagere kan derimod være ret svært.

Hvis du leder efter en gave til dit barn, som er vokset fra legeværelset, og som har en stor begivenhed foran sig – konfirmation eller lignende – så har vi et godt tip til dig: EF Sprogrejser.

En sprogrejse fra EF Sprogrejser er den perfekte første rejse til udlandet uden mor og far. Dit barn vil få nye venner, blive mere selvstændig, få minder for livet og meget mere – alt sammen i trygge rammer.

 

Her er vores top 10 grunde til at give dit barn en sprogrejse:

 

  1. Forbedrede sprogfærdigheder

At være god til et eller flere fremmedsprog er både en kæmpe fordel for dit barn socialt, fagligt og senere hen i arbejdslivet.

 

  1. Styrket CV

Udover øgede sprogkundskaber giver et ophold på en sprogskole også eleverne erfaring i et internationalt miljø og en akademisk fordel. Dette ser godt ud på deres CV.

 

  1. Internationalt netværk

Sprogrejser tiltrækker børn og unge fra mange lande, og eleverne bruger meget tid sammen – både i undervisningen og i fritiden. EF Sprogrejser skaber en grobund for unikke relationer på tværs af landegrænser.

 

  1. Ud af komfortzonen

”Livet begynder, hvor komfortzonen slutter” siger man, og det er vel ikke helt forkert. Det er, når vi udfordres, vi ved, at vi lever, minder skabes og personligheder formes.

 

  1. Minder for livet

At rejse uden mor og far, opleve et internationelt studiemiljø, navigere i en fremmed kultur og få venner fra hele verden – en sprogrejse fra EF Sprogrejser giver minder for livet.

 

  1. Oplev en anden kultur

At tage en rejse til udlandet er én ting. Virkelig at opleve udenlandsk kultur indefra er noget hele andet. På en sprogrejse fordyber eleverne sig i det lokale, daglige liv på værtsdestinationen. Dette giver en unik indsigt i den lokale kultur.

 

  1. Øget selvstændighed

”If you love somebody, set them free”, synger Sting. Dette gælder også forældre. Den største gave, du kan give dine børn, er frihed og selvstændighed til at leve deres eget, gode liv. En sprogrejse fra EF Sprogrejser er et godt bidrag til sådan en uafhængighed.

 

  1. Nye perspektiver

Du har sikkert oplevet det selv. At se nye steder, møde nye mennesker og opleve nye kulturer kan gøre underværker for det perspektiv, man har på livet og fremtiden.

 

  1. Morsomme aktiviteter fra morgen til aften

Etablerede organisationer som EF Sprogrejser har skræddersyede programmer for børn og unge med faglige og sociale aktiviteter fra morgen til aften. Dette giver en rejse fuld af eventyr og oplevelser.

 

  1. Dansk kursusleder

Det sidste (og for nogen måske det vigtigste) punkt på listen, dedikerer vi til kursuslederne hos EF Sprogrejser, som er limen om den gode sprogrejse. Med voksne, danske kursusledere kan du som forælder være sikker på, at dit barn er i trygge hænder – under hele sprogrejsen.

 

Læs mere om EF Sprogrejser

EF Sprogrejser