EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser er verdens største private uddannelsesorganisation og arrangerer sprogrejser i hele verden for både børn, unge og voksne. Uanset om du er på udkig efter en sprogrejse til det pulserende og livlige London eller til det solrige og afslappende Málaga, vil du finde det her. I dag har EF Sprogrejser kontorer i 116 lande og skoler på mere end 40 destinationer.

EF Sprogrejser sikrer dermed, at mennesker fra hele verden kan mødes om et fælles mål – forbedrede sprogkundskaber, der skal bane vejen for dem i den globale verden.

EF Sprogrejser åbner døren til verden gennem uddannelse

På en sprogrejse er der fokus på forbedring af sprogkundskaber gennem undervisning og praktisk erfaring med sproget. Med EF Sprogrejser får de studerende en god kombination af undervisning og fritid, og dermed er der også masser af tid til aktiviteter og kulturelle oplevelser.

EF Sprogrejser kombinerer sprogundervisning med kulturel udveksling og uddannelsesrejser og gør dermed drømme til internationale muligheder.

EF Sprogrejser lægger en stor ære i at levere interaktiv og engagerende undervisning, der sikrer de studerende forbedrede sprogfærdigheder og hurtige resultater. Som verdens førende leder i international uddannelse baner EF Sprogrejser vejen for nye former for indlæring.

EF Sprogrejser forsker kontinuerligt i uddannelse med henblik på en dybere forståelse af videnskaben bag sprogtilegnelse.

EF Sprogrejser blev grundlagt i 1965 i Sverige af Bertil Hult. Som ordblind havde Bertil Hult altid haft svært ved skolen, men på en rejse til England blev han overrasket over, hvor naturligt han lærte engelsk i et engelsktalende land. Denne indsigt gav ham ideen til EF Sprogrejser.

Er du rejseglad, kulturelt interesseret, og vil du have nye venner fra hele verden, samtidig med at du bliver bedre til engelsk, spansk, japansk eller et andet sprog? Så er EF Sprogrejser den perfekte løsning til dig.

Læs mere om eller besøg EF Sprogrejser på

EF Sprogrejser

WordPress blog

Instagram

LinkedIn

YouTube

Facebook