Produkt: Ejendoms- og Facility service med kontorrengøring

Skal man holde en virksomhed godt kørende på daglig basis, er der nogle bestemte områder, som ikke kommer uden om at skulle have noget løbende fokus på. Disse områder er løbende ejendomsservice med den dertilhørende rengøring og kontorrengøring, der skal til for at holde arbejdsmiljøet sundt og friskt.

Problemet er med ejendomsservice – eller facility service, som det også kaldes, at det kan være stor byrde at skulle varetage så stort et projekt kombineret med den daglige arbejdsgang på kontoret.

Måske føler man, at man sagtens kan løfte opgaven med kontorrengøring og anden rengøring selv, eller også kan måske også selv feje blade engang imellem, men har man at gøre med en større virksomhed, bliver det hurtigt et tidskrævende projekt.

Ejendomsservice og facility service generelt kan hurtigt blive et område, hvor man bruger for tid ift. Ens normale kontorarbejde.

40 års erfaring taler sit eget sprog

En virksomhed, der har eksisteret i over 40 år, har netop specialiseret sig i at gøre hverdagen nemmere for sine kunder. Hvad enten det angår rengøring eller facility service, så kan man få hele pakken hos virksomheden.

Man ved hos den store ejendomsservice virksomhed, at facility service og effektiv kontorrengøring stiller store krav til dem, der udfører arbejdet.

Ejendomsservice med stordriftsfordel

Man kan også være i en lille virksomhed men samtidigt også være en del af et større kontorfællesskab. Her vil fælles kontorrengøring og ejendomsservice virkelig kunne mærkes, da det effektiviserer processen betydeligt. Så snart man benytter rengøring og facility service management, vil man mærke, at det professionelle hold af ejendomsservice eksperter vil gribe opgaven an på en overordentlig effektiv måde.

Facility service kan altid tilpasses situationen

Grundtanken er egentlig simpel. Ejendomsservice virksomheden varetager al rengøring, kontorrengøring og facility service generelt og lader kunderne koncentrere sig om sine kompetenceområder.

Man skal dog ikke være bange for, at man bestiller et produkt, der ikke var ønsket eller ikke var nødvendigt. Når man indgår en aftale om facility service, vil hver enkelt del af aftalen blive skræddersyet, så den passer perfekt i det konkrete tilfælde. Således kan man bestille hele pakken med ejendomsservice eller kun dele heraf. Er man f.eks. kun interesseret i at benytte kontorrengøring, kan det sagtens lade sig gøre.

Bliver man herefter flere ansatte pga. udvidelser i virksomheden, eller har man måske være nødsaget til at afskedige medarbejdere, så kan aftalen om facility service altid tilpasses.

En bred vifte af muligheder med kontorrengøring og ejendomsservice

Mangler man inspiration til de forskellige områder, som man kan få hjælp til, så nævner virksomheden selv en lang liste inde på deres hjemmeside. I grove træk kan man nævne alle former for rengøring. Skulle det være en simpel kontorrengøring eller mere gennemgribende industrirengøring, så kan det lade sig gøre. Med ejendomsservice kan man også få hjælp til affaldshåndtering, teknisk service og bygningsvedligeholdelse samt vedligeholdelse af grønne områder. Er man interesseret i udvidelser, kan man også få hjælp til receptionist service, posthåndtering samt vagt og sikkerhed.

Din effektive facility service hold påtager sig også agere som handyman, og man også få hjælp til mødeservice.

Der tegner sig hurtigt et billede af, at man kan få hjælp til nærmest alle områder, der ikke har direkte indflydelse på daglige arbejdsgange i virksomheden på nær enkelte områder.

Succesen med ejendomsservice har kastet en markedsleder position af sig inden for facility service, og erfaring benyttes både lokalt og globalt.

Har din virksomhed alt for længe døjet med mangelfuld kontorrengøring, eller er det måske bare på tide at få mere styr vedligeholdelsen af ejendommen, så er facility service konceptet måske den rette vej at gå.