Virksomhed: Lau-Ren – erhvervsrengøring i Købehavn

Har du en virksomhed i Købehavn eller arbejder du i en virksomhed, hvor det er dig, der har ansvaret for rengøringen? Hvis du og din virksomhed gerne vil have en løsning på erhvervsrengøring i København, hvor servicen og rengøringen er i top, uden at det samtidig koster virksomheden en bondegård, findes rengøringsfirmaet Lau-ren, som specialiserer sig i og yder erhvervsrengøring i Købehavn til alt fra mindre erhverv til større virksomheder med rigtig mange ansatte. Det kan være, at I søger en full service aftale om rengøring eller blot hjælp til for eksempel at få pudset vinduerne engang i mellem. Her tilbyder Lau-ren forskellige rengøringsløsninger, alt efter kundernes ønsker og behov.

En gennemført og god erhvervsrengøring er med til at skabe et godt image for din virksomhed

Det er en rigtig god ide som direktør, leder eller ansvarlig i en virksomhed at prioritere og investere i en god erhvervsrengøring i København. En god og gennemført erhvervsrengøring kan nemlig sikre et hygiejnisk kontor og sundt indeklima, som kan formindske sygdom og bakterietilfælde hos dine ansatte. Lau-ren kan netop levere en fyldestgørende erhvervsrengøring i København og på den måde forebygge tilfælde af sygdomme forårsaget af dårlig hygiejne og bakterier på arbejdspladsen. Derudover giver et klinisk og rent kontor og arbejdsmiljø også et godt førstehåndsindtryk, når dine kunder kommer forbi. En toiletkumme med afføringsrester eller en håndvask med hår eller andet snavs og skidt ser sjusket ud og kan efterlade et dårligt indtryk af din virksomhed hos dine kunder. Hvis I sjusker med rengøringen, hvad sjusker i så ikke også med?

Hvis du og din virksomhed laver en aftale med Lau-ren om erhvervsrengøring i København, kan I være sikre på, at du og dine medarbejdere vil lægge mærke til, at der er rent og velholdt. Det er måske de færreste, der faktisk tænker på, hvor mange bakterier der florerer omkring din arbejdsstation – herunder på dit tastatur, på arbejdstelefonen eller på din computermus. Lau-ren er meget bevidste om, at netop de daglige arbejdsredskaber som computeren, tastaturet og telefonerne får en ordentlig omgang rengøring hver gang, da det specielt er disse steder, der er udsat for bakterier og som kan være årsag til smitte og sygdomme.

Lau-ren tilbyder erhvervsrengøring i København, hvor miljørigtig rengøring er i højsæde.

Når din virksomhed indgår en aftale med Lau-ren om at håndtere jeres erhvervsrengøring i København, får virksomheden ikke kun en gennemført rengøring men også en miljøbevidst rengøring. Lau-ren bruger nemlig kun svanemærket rengøringsprodukter i deres rengøring, som er skånsomt for miljøet og miljøvenlig for vores natur. Ved at vælge en miljøbevidst rengøringsudbyder, er du med til at stemple dig selv og din virksomhed, som en arbejdsplads, der har underlagt sig en bevidst og aktiv miljørigtig politik. I nutidens samfund er det blevet mere og mere vigtigt for os mennesker at tænke på jordens ressourcer og handle miljøbevidst – mange af os ved nemlig godt, at vi kun har jorden til låns og i den tid skal vi værne om den og pleje den, så også vores oldebørn og tiptip-oldebørn kan få glæde af den. Med Lau-ren får du erhvervsrengøring i København, hvor miljørigtige produkter er i højsæde. Og ligesom en velholdt arbejdsplads kan falde tilbage på din virksomheds image i en positiv retning, kan det også være vældigt positivt at benytte en rengøringsudbyder, der er miljøbevidst. Mange af dine ansatte vil være stolte af, at virksomheden har taget et sådan miljøbevidst valg og med tilfredse og stolte ansatte, får du og din virksomhed også nemmere ved at skabe et positivt omdømme af din virksomhed ud ad til.