Virksomhed: Gastriball

gastric balloon

Vejer du mere end din normalvægt, og vil du gerne komme til at være normalvægtig? Så kan en gastric balloon fra virksomheden Gastriball være den rette løsning for det.

Her kan du læse om, hvad en gastric balloon præcis er samt fordelene ved denne.

Behandling med gastric balloon er enkel og smertefri

En kæmpe fordel med en behandling med gastric balloon er, at denne er helt enkel og smertefri. Dertil foregår den uden kirurgi!

Når behandlingen er overstået, kan du forvente at opleve en mærkbar ændring i dit spisemønster. Dvs. hvor du før sandsynligvis spiste usundt og uregelmæssigt og indtog alt for mange kalorier i forhold til din forbrænding, vil behandlingen med en gastric balloon højst sandsynligt betyde, at du opnår sundere spisevaner, færre kalorier og bedre forbrænding.

Billedresultat for gastric balloon

En behandling hos Gastiball har desuden den force, at du kan vælge at lade Gastriballs diætest og personlige træner hjælpe dig med at holde formen ved lige. Behandlingen foregår på én af Gastriballs speciallægeklinikker.

På billedet til venstre kan du få en idé om, hvordan en gastric balloon ser ud, og hvor den er placeret.

Behandlingstid med gastic balloon

Behandlingen med en maveballon fra Gastriball foregår over 6-12 måneder. På dette halve til hele år ”snyder” maveballonen din krop til at tro, at du er mæt. Dette betyder igen, at du spiser mindre og derved opnår et mere normalt spisemønster. Efter de 6-12 måneders udløb, fjernes maveballonen igen.

Gastric balloon = lavrisikobehandling

Alternativer til en gastrisk ballon er fx en Gastrisk Bypass operation. Dog har denne flere komplikationer forbundet med sig, herunder en forhøjet risiko for sygdom og dødelighed samt ikke mindst økonomiske udfordringer. Det betyder også, at 2 % af alle personer ikke opfylder kravene til gennemførsel af en sådan operation.

Det er bl.a. her, det tydeligt fremgår, at GastriBall gastic balloon for mange kan være en ideel løsning. Den muliggør nemlig for patienter at få hjælp til at spise mindre og få behandling for deres overvægt, da maveballon behandlinger er langt mindre risikofyldte og mere overkommelige rent økonomisk.

Læs mere om en gastric balloon behandling.

Kontakt

Har du fået lyst til og mod på at kontakte firmaet for at aftale tid til konsultation? I så fald kan det gøres via nedenstående kontaktoplysninger.

Kolding
Bredgade 32, 1.tv.
6000 Kolding

Charlottenlund
Hans Edvard Teglers Vej 9, 1. sal
2920 Charlottenlund

Tel.: +45 39 64 01 25
Mobil.: +45 91 91 88 88
Email: mail@gastriball.dk