Hårfjerning

hårfjerning

Har du stor hårvækst? Så stor, at du faktisk synes, at det er et problem? Så kan hårfjerning hos AK Nygart være den rigtige løsning.

Bliv klogere her!

Hvad er hårfjerning?

Permanent hårfjerning er en permanent reduktion af eksisterende hår. Med andre ord vil du aldrig blive 100% hårfri, da du kan have hår liggende i dvale i den dybere underhud, der bliver trigget ved hormonelle forandringer.

Når det kommer til permanent hårfjerning, er AK Nygart specialiseret med Laser/IPL. Firmaet introducerede behandling med IPL allerede i 1997 og har således årelang erfaring med permanent hårfjerning. Al det personale, der arbejder med IPL, er sygeplejersker, som er efteruddannet med den allernyeste viden inden for permanent hårfjerning.

Du får gratis forundersøgelse

Professionel rådgivning er essentielt, hvis du gerne vil have et godt resultat af intim hårfjerning med laser. Hos Nygart kan du få en personlig og gratis forundersøgelse på klinikken, hvor en specialuddannet sygeplejerske vil undersøge dine hår og din hudtype samt forklare om, hvordan netop din behandling bør forløbe, på en måde så du kan opnå det bedste resultat.

Hårfjerning priser

Nygart har en rabat på hårfjerning, der utvivlsomt vil komme dig til gode: Vægler du at få hårfjerning på flere områder af din krop samtidig , tilbydes du at betale fuld pris for det dyreste område og kun 50 % for de efterfølgende områder. Med andre ord: Vælger du fx at få hårfjerning på overarme (1200,-), underarme (1200,-) og forlår (1100,-), så vil du få det til en samlet pris af 2350,- i stedet for 3500,-, som det ellers normalt ville blive. Det er en besparelse på 1150,-!

Som det fremgår, er der altså mange penge at spare hos Nygart, hvis det er en permanent hårfjerning af et hvilket som helst område, du er ude efter.

Læs mere om hårfjerning hos Nygart her.

Her finder du Nygart

KØBENHAVN

Ny Østergade 12
1101 København K

AARHUS

Søndergade 40, 2 sal
8000 Aarhus

LYNGBY

Jernbanevej 4
2800 Lyngby

Tlf. 70275757