Virksomhed: Djarling & hair extensions

hair extensions

Hair extensions kan faktisk laves helt naturligt, og de både ser naturlige ud og føles naturlige. Der findes nemlig en nem og effektiv metode at få dem sat på dit eget hår. Når du bruger Djarling, består dine hair extensions af ægte hår, og du får dem flettet fast i dit eget. Resultatet er en naturlig skønhedsdronning værdigt.

Hair extensions, der føles som dit eget hår

Hair extensions kan du få på en måde, som både ser naturlig ud og føles som ægte hår, fordi det er faktisk ægte menneskehår, som du får sat på. Der er intet falsk over det, og det ser alt andet end falsk ud. Faktisk kan man ikke se, at det er hair extensions. Det ligner dejligt, tykt og langt får i lange baner, og det er skønne, lækre lokker, som du får sat sammen med dit eget hår. Den bedste metode er et ægte håndværk, som er skabt af Jette Djarling, og siden 1988 har et utal af kendte mennesker brugt Djarling til hair extensions. Det væves ind, og det strammer ikke i hårbunden, og du kan beholde det i lang, lang tid, hvis du har lyst. Håret kan faktisk være permanent, hvis du ønsker det, og det var og er lidt af en revolution inden for frisørfaget. Det er også et kæmpe plus, at ingen kemikalier og andre allergifremkaldende og giftige stoffer bliver brugt under hårpåsættelsen. Det er naturligt. Helt, helt naturligt, og når det er sat på, ser det ikke bare fantastisk smukt og naturligt ud. Det føles også som dit eget hår.

Hair extensions via en unik flettemetode

Hair extensions blev før Djarling udført ved hjælp af svejsning eller lim. Det lyder voldsomt og bestemt ikke som noget, der kan komme til at føles ægte, men sådan var det bare dengang man ønskede en fyldigere og smukkere hårpragt. Desuden var der afrikanske flettemetoder, som var ganske synlige, og de havde en tendens til at stramme i hårbunden. Det gode ved Djarling er, at det er en skånsom flettemetode, og at det ikke kan ses, at det er hair extensions, fordi det ser så naturligt og ægte ud. Der er ingen synlige fletninger på dit hoved, og det føles som dit eget hår. Det er gode og holdbare argumenter for at bruge Djarling, hvis man ønsker at få ekstra hår sat på hovedet, så man kan komme til at se smukkere ud. Naturligt, smukt, skånsomt, og så er det helt ægte hår, som du får, og det ser super smukt ud.