Virksomhed: Autolåsesmed Marschall – bilnøgler & autonøgler i København

De store krav til sikkerhed har givet låsesmedene rundt omkring i landet mange forskellige typer af opgaver, som de skal forholde sig til. For at være blandt de bedste inden for alle forskellige låsetekniske områder har Københavns Låsesmed oprettet en afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med låseopgaver til biler såsom bilnøgler og autonøgler i København.

Teknikken og udviklingen inden for låsefaget stiller specielt store krav til bilnøglers kompleksitet, og har man mistet en bilnøgle eller har brug for en ny bilnøgle af andre årsager, kan man altid få hjælp af den effektive låsesmed, der går under navnet Autolåsesmed Marschall. Du kan således få hjælp til nye bilnøgler og autonøgler i hele København, hvis du eksempelvis har mistet din bilnøgle.

Har du mistet din bilnøgle af forskellige årsager, kan må få hjælp af Autolåsesmed Marschall på alle tider af døgnet alle ugens dage. Døgnservice er en del af autolåsesmedens mål om at opnå den højeste kundetilfredshed, hvor det skal være muligt at få hjælp i alle døgnets timer. Har man låst sig ude af sin bil om natten, eller foran arbejdspladsen eller ens hjem, så rykker autolåsesmeden hurtigt ud, og hjælper kunden på stedet.

Autolåsesmed Marschall kan skære og slibe bilnøgler og autonøgler på stedet, og har man mistet en bilnøgle, skal låsesmeden nok få løst opgaven.

Man kan få hjælp til et komplet låsetjek

Har man mistanke om, at der er tyveri involveret i forbindelse med en mistet bilnøgle, eller har man på anden mystisk vis mistet sine bilnøgler eller autonøgler, så anbefaler Autolåsesmed Marschall, at man får foretaget et låsetjek af bilen. Man kan få foretaget et fuldt låsetjek, hvor alle låse gennemgås, og man i den forbindelse for omkodet låsene og få nye bilnøgler med og uden startspærrer og fjernbetjening.

Man skal også være velkommen til at aflevere sine autonøgler på værkstedet og få foretaget en kopi til næstkommende dag. Normalt laves nye bilnøgler og autonøgler i København inden for 24 timer alle ugens dage.

Det kan også vise sig som en dyr affære, hvis man har mistet alle eksisterende bilnøgler. I nogle tilfælde skal man helt til producenten for at få nye nøgler, og det kan også tage væsentligt længere tid i modsætning til at få lavet en kopi til næste dag.

Man kan læse mere om de forskellige opgaver, som man kan få hjælp til på hjemmesiden.