Heine Gustafson og Brolægning Sjælland høster god omtale

heine gustafson

Brolægger Heine Gustafson (stifter af og direktør hos Brolægning Sjælland) har mange års erfaring inden for sit fag. I snart 20 år har han arbejdet inden for brolægning og gjort en lang række danskeres haver, indkørsler, huse og haver pænere.

Når det kommer til at lægge fliser, er man altså garanteret kvalitet, hvis man benytter sig af Heine Gustafson. Det er måske også grunden til, at Brolægning Sjælland har små 13.000 følgere på Facebook efter kun at have eksisteret i et halvt års tid.

God omtale

På Facebook, som er firmaets primære kommunikationsplatform, får Heine og Brolægning Sjælland da også flot omtale.

Fx har Glen Wilhelmsen den 21. juli skrevet: “Det spiller bare… Top karakter her fra.” En Lena Kring har 22. juli skrevet: “De brolægnings folk kan deres kram – ser så flot ud – vil gerne være den heldige vinder – kunne blive så smuk en indkørsel vi kunne få lagt.”

Med “vinder” refererer Lena til de konkurrencer, Heine kører på Facebook, hvor man vinde 25 m2 belægning til en værdi af 15.000 kr. Disse konkurrencer har op imod 10.000 kommentarer og næsten lige så mange likes – helt astronomiske tal.

Fælles for Glen og Lena er, at de har givet firmaet 5 stjerner på Facebook. Det samme har 11 andre. Det flotte er, at ingen har givet mindre end fem stjerner, så alt i alt må man konkludere, at Heine Gustafson og Brolægning Sjælland har rigtig god omtale.

Også konkurrencer genererer god omtale Heine Gustafson

Læser man kommentarsporene til Facebook-konkurrencerne falder man over yderligere god omtale til Brolægning Sjælland. 1. september blev vinderen trukket til konkurrencen, hvor en Ken Wilhelmsen blev den heldige vinder. Under det opslag hvor vinderen bliver trukket, kan man læse flere flotte tilbagemeldinger for folk, der lykønsker Ken, og nogle tilkendegiver desuden, at de selv gerne ville have vundet – og, ja, måske er en smule misundelige.

Fx skriver Tina Olafsen: “Tillykke…kun lidt misundelig…”, mens Per Christensen skriver “Synd det ikke blev dig Sanne.”

Du kan læse mere her

Vil du gerne blive endnu klogere på Heine Gustafson, så læs mere her, eller kig på hans LinkedIn.

Du kan også besøge hans Anmeld-håndvaerker-profil her.