Husbyggeri ved HusCompagniet

Huscompagniet

Med HusCompagniet som byggefirma til et nyt typehus er der ingenting der holdes skjult under processen. De involverer altid deres kunder i hvert skridt af byggeprocessen. Inden et reelt byggeri føres i livet, er det en god idé at klæde sig godt på til at realisere sin drøm.

Et byggeri opdeles oftest i fem faser, og med HusCompagniet kommer du trygt igennem hele forløbet.

Inspirationsfasen

IHuscompagniet inspirationsfasen er det drømmene der fylder, og det er her, at alle ideerne spirer frem. For at vække sanserne kan man kigge i boligmagasiner, gå til åbent-hus arrangementer, køre forbi udstillingshuse – HusCompagniet har for eksempel udstillingshuse i hele landet. Du kan også finde meget mere inspiration blandt de mange tidligere huse som HusCompagniet har bygget ved at gå til deres store galleri her.

Når inspirationen er indhentet kan det være fordelagtigt at lave en ønskeliste med alt, man kunne tænke sig til sit nye hus.

Afdækning af behov

Efter inspirationsfasen kommer behovsfasen, hvor de konkrete og mere praktiske behov skal afdækkes. Er der brug for mere plads, et ekstra gæsteværelse eller en dobbelt carport? Hvordan skal huset generelt indrettes? Til sidst er det vigtigt at overveje hvilke krav, der kan være til huset i fremtiden. Er indretningen fleksibel nok, kommer der en familieforøgelse eller flyver børnene snart fra reden. Der er mange vigtige spørgsmål at besvare – og HusCompagniet står klar til at hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål.

Økonomifasen

Inden byggeriet starter er det vigtigt at få kigget økonomien igennem, da det kan have stor indflydelse på byggeplanerne. Der er to måder at få afdækket økonomien – hos banken eller ved byggefirmaet. Går man til banken først, kan de lave et budget, inden man går til byggefirmaet. Går man i stedet til HusCompagniet kan de lave et byggebudget, som derefter kan godkendes i banken efterfølgende.

Nogle byggefirmaer opkræver ratebetaling undervejs i byggeriet. Og man vil derfor skulle optage et byggelån i banken. Hos HusCompagniet skal man først betale når byggeriet er færdigt og nøglerne er overdraget.

Få ideerne på tegnebrættet hos HusCompagniet

I denne fase handler det om at få alle idéer og tanker ned på tegnebrættet i samarbejde med byggerådgiveren. Det gælder uanset om man vælger et typehus eller skal have tegnet et hus.

En byggerådgiver fra HusCompagniet gennemgår alle behov, så huset bliver tegnet præcis efter kundens ønsker. Herefter gennemgår de, sammen med kunden, det videre forløb og fastsætter en indflytningsdato.

Inden byggeprojektet for alvor går i gang er der nogle basale forhold, som skal være på plads. HusCompagniet udarbejder statiske- og energiberegninger og indhenter byggetilladelse fra kommunen. Derudover foretager de en jordbundsundersøgelse.

Når byggeprojektet starter

Når HusCompagniet tager det første spadestik på grunden, starter den sidste del af projektet og drømmen om et nyt hus kan snart blive til virkelighed.

Et byggeri er en spændende fase, hvor man ser udviklingen og ens drømme blive til virkelighed lidt efter lidt. Hvis der er spørgsmål til byggeriet, skal man kontakte byggelederen fra HusCompagniet, som tager et møde med kunden på byggepladsen, så eventuelle tvivl kan afklares.

Ved aflevering af det nye hus

Når det nye hus er klar til aflevering gennemgår byggelederen fra HusCompagniet huset sammen med kunden. Er der fejl og mangler noteres disse ned skriftligt og underskrives. Så vil byggelederen sørge for at udbedre dem inden for den aftalte tid.

Når huset er overdraget udarbejder HusCompagniet en vedligeholdelsesmappe for huset. Mappen er en samling af manualer, anvisninger og gode råd til vedligeholdelse af vinduer, gulve, tekniske installationer med videre.

Med HusCompagniet undgår du byggeriets faldgruber

Vælger man at bruge professionelle fagfolk til at tage sig af det overordnede ansvar, som for eksempel HusCompagniet, kan man undgå mange af byggeriets faldgruber. Det kan derfor en stor fordel at lade ét byggefirma stå for hele forløbet, lige fra papirarbejdet til styringen af byggeriet.

Læs meget mere om HusCompagniet, deres forskellige typehuse, huse til salg, byggegrunde til salg eller bestil et gratis katalog på deres hjemmeside.

 

Andre links:

HusCompagniet Trustpilot

HusCompagniet Facebook

HusCompagniet LinkedIn

HusCompagniet Håndværker.dk

HusCompagniet Proff