Virksomhed: Nordic Systems – Industriporte og garageporte

Det nordiske klima stiller store krav til byggematerialer og kvaliteten af garageporte og andre former for porte. En dansk virksomhed har specialiseret sig i at producere, levere og servicere alle former for porte og skal man f.eks. have en ny garageport til hjemmet, eller have installeret nye industriporte på arbejdspladsen, kan man regne med porte i den bedste kvalitet fra producenten, der går under navnet Nordic Systems.

Design dine egne industriporte eller din kommende garageport

For at give kunderne flere muligheder, når de skal vælge en ny garageport eller industriporte, har man muligheden for selv at designe sine kommende porte. På hjemmesiden kan man læse om de forskellige muligheder, der tilbydes, hvor man kan være med til at bestemme design, størrelse, mønstre osv.

Det er blevet vel modtaget, at man kan have indflydelse på sin kommende garageport, da porte jo i sig selv, er en del af byggeriet.

Industriporte og garageporte skal både være udformet til nordiske klima, men de skal samtidigt være udformet med henblik på slidtage. Således kommer alle porte med 10 års garanti, og man kan være sikker på isenkram, der holder til at blive brugt flittigt.

Det giver sig selv, at porte skal kunne holde til at blive åbnet mange gange om dagen, hvilket specielt gø sig gældende for industriporte. Derfor skal de 10 års garanti også ses som en forsikring om, at man altid får leveret porte i den bedste kvalitet, når man handler med Nordic Systems

Læs mere om alle de forskellige porte på hjemmesiden

Inde på hjemmesiden kan man læse meget mere om de forskellige former for garageporte, industriporte og andre former for porte, man kan få produceret og leveret af den danske virksomhed. Man finder endvidere forskellige kontaktoplysninger til mail og telefon, hvor man altid er velkommen til at kontakte Nordic Systems, skulle man have nogen spørgsmål til produkterne.