Person: Jens Mygind Bertelsen – meninger om ledelse

jens mygind bertelsen

Jens Mygind Bertelsen er en mand med meninger om ledelse, og hvad det betyder at stå i spidsen for virksomheder. Selv har han mange og særdeles lærerige, omfattende og spændende erfaringer med det at være chef. Leder og direktør i det offentlige Danmark såvel som det private har Jens Mygind Bertelsen været, og man kan roligt sige, at Jens Mygind Bertelsen har dannet sig nogle meninger om, hvad det vil sige at være leder

I tillæg til erfaring og diverse specialiseringer inden for ledelse, går virksomheden, Jens Mygind Bertelsen leder, til værks inden for ledelsesrådgivning, organisationsændringer samt LEAN og lignende, og det har bestemt ikke givet ham færre idéer om, hvad en leder er, og hvordan man agerer bedst, hvis man er det.

Jens Mygind Bertelsen mener blandt andet, at det er vigtigt, at en leder har format til at inddrage sine medarbejdere og lade dem have medindflydelse på det arbejde, de udfører. Han har sjældent set noget, der på samme måde vækker julelys i øjnene på kollegerne som selv at få indflydelse og have noget at skulle have sagt i forhold til arbejdsområderne, de sidder med. Det er nok det, Jens Mygind Bertelsen umiddelbart vurderer som sin stærkeste mening om ledelse, hvis han på stående fod skal vælge en.

Ifølge Jens Mygind Bertelsen kommer man som leder langt, når man erkender, at man arbejder sammen med selvstændige væsener, der gerne vil engagere sig og have medindflydelse på arbejdet. Dette skaber ifølge Jens Mygind Bertelsen både arbejdsglæde og lykke blandt medarbejderne, og det er lige nøjagtig det, der får mennesker til at blomstre, præstere og yde deres bedste.