Virksomhed: Jyskdisplay

Det er tidskrævende og kan være svært at designe og bygge en messestand. Der er mange ting, man skal være opmærksom på. Derfor kan det være en god løsning at rådføre sig hos nogle professionelle, som gennem mange år har samlet viden og erfaringer fra utallige messer, og som har hjulpet mange virksomheder med forskellige ønsker og udtryk. Jyskdisplay har nemlig god erfaring med at levere messestande, der giver din virksomhed et professionelt look og sparer dig for meget tid.

Jyskdisplay finder løsningen til din messestand

Erfaring giver knowhow, og jo flere virksomheder, der bliver skabt messestande til, jo mere diversitet og innovation kommer der til at indgå i de designs, Jyskdisplay leverer. Som Nordeuropas største leverandør af messestande har Jyskdisplay leveret messestande til mange virksomheder. For at kunne levere flotte og funktionelle messestande er det nødvendigt for messe-designerne at tænke i nye baner. Derfor vil de dygtige designere kunne designe messestande, som passer til ethvert behov. Det kan både være de helt store og imponerende messestande, men det kan også være nogle af en mindre og mere kompakt karakter.

Ofte kan messestande være begrænsede i omfang, da messehaller deles op i små arealer. Dette stiller særlige krav til messestandenes designs, da man, på trods af få kvadratmeter, må skabe blikfang og sørge for at de besøgende ved messen får øje på netop denne messestand. Det er også vigtigt at messestanden matcher din virksomhed, så I kan give et professionelt og gennemgående udtryk.

Sammenhæng mellem identitet og kvalitet

Det er et godt signal at sende, hvis du kan skabe en rød tråd mellem dit produkt, din virksomheds image og den messestand, I står i. Hvis du ønsker at sælge et produkt af høj kvalitet, vil det være en dårlig idé at bygge din messestand op af papkasser – medmindre, selvfølgelig, at dit produkt netop er papkasser. Du skal sørge for at tænke på, at din messestand er det første, kunden får at se. Dermed vil den også være afgørende for, om kunden finder din virksomhed interessant og hvorvidt vedkommende ønsker at finde ud af mere om den. Her kan det være rart at få nogle professionelle folk med ind over. På den måde kan du sikre dig, at kvaliteten af din messestand lever op til kvaliteten af dit produkt. Samtidigt vil det også spare dig for masse tid. Tid, som du i stedet kan bruge på at forbedre dit produkt og forberede dig til messen, så du kan præsentere produktet på bedst mulig vis.

Man vil oftest opleve at de store, flotte messestande får besøg af flest kunder eller interesserede. Derfor er det vigtigt at tilpasse messestanden til virksomheden. Det er den bedste metode til at sikre, at I ikke underspiller jer selv. En messestand designet og bygget af professionelle vil være en god investering – både på kort og på lang sigt.