Kenba Travel er din udbyder af lavprisrejser

Kenba Travel

Kenba travel er et rejsebureau med base i Skandinavien, der tilbyder lavprisrejser til alle, der ønsker at rejse nemt og billigt. Kenba Travel udbyder en smal portefølje af rejser til forskellige steder i Middelhavsregionen og Mellemeuropa. Den smalle portefølje af rejser har betydning for, at Kenba Travel kan specialisere sig i de enkelte destinationer og forbedre oplevelsen for deres rejsende gæster hver gang.

Siden begyndelsen har Kenba Travel været en del af KENBA Group, som samarbejder med en række flyselskaber og hotelsammenslutninger. Samarbejdet med KENBA Group er medvirkende til at Kenba Travel kan holde omkostningerne nede, hvilket kommer kunderne til gode gennem de lave priser på rejser. Men samarbejdet er kun én af mange årsager til de lave priser.

Hos Kenba Travel forenes lave rejsepriser med mindeværdige oplevelser

Kenba Travel har altid priserne i fokus for at tilbyde deres kunder kvalitetsrejser til konkurrencedygtige priser. Samarbejdet med KENBA Group ligger grundlaget for de lave priser, men det er absolut ikke det eneste punkt, hvor Kenba travel har deres fokus.

De store rejsebureauer tilbyder ofte rejser, der ligger i højsæsonen. Netop fordi efterspørgslen i disse perioder er høj. På dette punkt differentierer Kenba Travel sig fra de store rejseudbydere. Kenba Travel tilbyder nemlig udelukkende rejser uden for sæsonen. På disse tidspunkter af året er hotel- og flypriser generelt billigere på grund af den lave efterspørgsel, hvilket gør, at Kenba Travel kan tilbyde den lave pris, som de er kendt for.

Kenba Travel’s målgruppe er rejselystne danskere, der elsker at være aktive og opleve kulturen og historien, der omfavner landet, som de besøger. I højsæsonen kan det være udmattende og varmt at deltage i rundvisninger og sightseeing, da solen ofte bager fra en skyfri himmel i sommerperioden. Uden for sæsonen skinner solen stadig, men klimaet er mere sightseeing-venligt. Derfor passer Kenba Travel’s udbud af rejser sig bedst uden for sæsonen.

Ingen omkostningstunge markedsføringskanaler

Når man vælger at rejse med Kenba Travel, kan man være sikker på, at man har valgt en rejseudbyder, der arbejder med en strømlinet strategi på samtlige områder. Dette gælder også, når man retter blikket mod markedsføringsstrategien.

Ofte ser man annoncer om spændende rejser i aviser og magasiner, og reklamer på tv og i radioen.  Her skiller Kenba Travel sig igen ud fra sine konkurrenter. Kenba Travel har bevidst fravalgt at bruge høje udgifter på annoncer og reklamer i magasiner og tv. Årsagen er enkel – Ved at holde udgifter til dyr markedsføring nede, kan kunderne i stedet tilbydes lave, konkurrencedygtige priser på de rejsedestinationer, som Kenba Travel tilbyder.

Kenba travel henvender i stedet deres markedsføring direkte til målgruppen, der, som tidligere nævnt, er aktive og kulturinteresserede danskere. Derfor arrangeres ofte informationsmøder, hvor kunderne kan møde medarbejdere hos Kenba Travel og få svar på de spørgsmål, de måtte have. Desuden kan du finde flere oplysninger om Kenba Travel på Kenba Travels sociale medier – Fx. Kenba Travels Facebook side og Kenba Travels Twitter profil.

Desuden vægtes god kundeservice højt hos Kenba Travel. Derfor fokuserer man på at give alle kunder en god oplevelse, når de rejser med Kenba Travel.

Selvom al booking foregår online, har man altid mulighed for at ringe til virksomhedens venlige kundeservicemedarbejdere, hvis man har spørgsmål omkring rejsen eller bookingprocessen.

Det skarpe fokus på at højne serviceniveauet har resulteret i en kundetilfredshed på 95% over de seneste 10 år af Kenba Travel’s levetid.