KLH Isolering kan hjælpe dig med dine isoleringsproblemer

KLH Isolering

Hvem er KLH Isolering A/S

KLH Isolering A/S er et dansk isoleringsfirma som sikkert, og nemt hjælper med at isolere dit hus. De leverer løsninger inden for isolering, energiforbrug og indeklima som er både gennemprøvede og professionelle. Ved hjælp af sin erfaring inden for området, kan KLH Isolering give sine kunder en bred vifte af tilbud. Dette er med til at give kunderne den bedste løsning til en fordelagtig pris. For at sikre en nem og sikker isoleringsløsning af ejendomme, har KLH Isolering sørget for at have fagfolk og eksperter indenfor alle områder. Dermed har du en virksomhed, som fra start til slut hjælper dig med isolering af dit hus. Du får dermed en totalleverandør hos KLH Isolering, som sikrer kvalitetsløsninger. Geografisk er KLH Isolering bosat fire steder i det danske land. De har kontorer i Fuglebjerg, Farum, Vejle og Viborg hvilket gør at de landsdækkende kan hjælpe med løsninger til isolering.

KLH IsoleringHvad kan KLH Isolering A/S gøre for dig

Hvis du tager kontakt til KLH Isolering, kan du få en række tilbud om forskellige ydelser. De løsninger kan være med til at øge værdien af dit hus.  Et af de ydelser som KLH Isolering tilbyder, og som kan være med til at øge værdien af dit hus, er et gyldigt energimærke. Derudover kan du sikre dig mod uforudsete udgifter ved at anskaffe dig en Tilstands- & Elinstallations-rapport. Inden du påbegynder isolering af dit hus, kan KLH Isolering lave en Termografirapport, som giver dig et bedre overblik over varmetabet i dit hus. Efter kan du få en Blower Door Test som viser utætheder, og hvor de stammer fra i huset. Den sidste ydelse som KLH Isolering tilbyder er en skimmelsvampstest, som kan hjælpe boligejere med, at undersøge om der findes skimmelsvamp i huset.

Fordele ved Isolering

Hele ideen bag isolering af huse handler om at skabe et bedre indeklima. Dette kan man gøre ved, at bremse kulden udefra. Det er med til at sænke energiforbruget, og gør indeklimaet bedre. Din bolig kan på baggrund af dette stige i værdi. KLH isolering har lavet en tabel, der viser de fire områder man bør kigge på, når man snakker om isolering af huse. Vægge og mure har et varmetab på ca. 35%, loft/tag/døre og vinduer har et varmetab på ca. 25% og gulve/kælder har et tab på ca. 15%. Når man kender disse tal, får man også en indikation på, hvor man som udgangspunkt skal investere i isolering først. En af de største besparelser man kan gøre sig inden for isolering, er isolering af hulmuren. Hulmuren har ca. 35% af det samlede varmetab. Det er dog ikke altid nok at kun isolere et sted, for der kan være risiko for, at der opstår kuldebroer. Kuldebroer er de steder hvor kulden kan komme ind i huset, hvilket oftest er steder der ikke er isoleret. Hvis du kun har isoleret dine vægge i huset, kan kulden i stedet trænge ind i huset via loftet eller gulvet. Det er derfor vigtigt at isolere, alle steder hvor der er træk for at få det optimale ud af sin isolering. Kuldebroerne kan også forekomme ved tynd eller utæt isolering.KLH Isolering billede 1