Virksomhed: Lind & Risør

LInd & Risør

Lind & Risør som er et familieejet arkitektfirma, har været grundlagt siden 1980’erne. Stifterne af virksomheden er Torben Lind og Steen Risør som begge er arkitekter og har været partner indtil 2004, hvor Steen Risør trak sig ud af firmaet.

Lind & Risør differentiere sig ved at gå efter høj kvalitet til overskuelige priser. Men de sørger også for at kunden er tilfreds når kunden kommer med sine ideer, til den dag kunden flytter ind. Udover arkitekten arbejder Lind & Risør også med projektudvikling hvor de blandt andet opkøber jord til at udvikle boligområder. De udvikler nye jordområder til boligkvarterer med forskellige klyngehuse. Det kan være at omdanne tidligere industriområder til boligkvarterer, eller omdanne landbrugsjord til et boligområde.

Lind & Risør har også rækkehuse som de selv har bygget med det formål at leje dem ud, men hvor kunden også har køberet til huset. Alle Lind & Risør lejeboliger er nybyggede og klar til indflytning, og alle huse består af have, eget udhus og gulvvarme. Lind & Risør kan også forsikre dig om at du bor i et meget isoleret hus, så energiomkostningerne bliver holdt så lave som muligt.

Tryghed

Lind & Risør Facebook har en god kvalitet i dansk boligdesign og er en sikker investering i fremtiden. Man ved også at det er et Lind & Risørs hus, hvis ejendomsmæglerne skilter med Lind & Risørs logo. Hos Lind & Risør er det vigtigt at kunden skal kunne sove trygt om natten under hele byggeprocessen, da det er vigtigt at kunden forstår at alt er under kontrol. Lind & Risør sørger for at alle de praktiske ting er let, enkelt og overskueligt. De sørger for at informere dig om hvad du får, hvornår du får det og hvor meget det kommer til at koste.

I dag er Lind & Risør et af Danmarks mest efterspurgte arkitekt- og byggefirmaer inden for individuelt byggeri af familiehuse som de har gjort sig fortjent til med mange års erfaring. Som kunde hos Lind & Risør er du i trygge hænder når du skal starte et nyt byggeprojekt op. Lind og Risør sørger for at det er nemt, overskueligt og økonomisk overkommeligt.

Indtil videre har Lind og Risør opfyldt over 6000 danske familiers boligdrømme, og bygger hvert år 500 enfamiliehuse. Når Lind & Risør bygger huse er det vigtigt at de har gode og faglærte håndværker. Det er vigtigt for Lind & Risør at informere kunden om hvilke processer der skal gennemføres undervejs. Hos Lind & Risør prøver man at estimere en tid for hver proces, men det kan varieres alt efter byggeriets størrelse.

Et af de store fordele ved at bygge hos Lind & Risør er at betalingen kan ske efter indflytningen. På den måde er kunden ikke afhængig af bestemte tidspunkter eller bestemte dage. Hos Lind & Risør skal betalingen ske 5 dage efter overdragelsen af nøglen, til forskel fra mange andre som kræver betaling når man får udleveret nøglen.

Lind & Risør vil gerne sikre sig at kunden får hvad man betaler for, også efter man er flyttet ind så man kan gennemgå huset i ro.