Produkt: Managed Services

datacon

Datacon tilbyder Managed Services, som er en skræddersyet løsning til din virksomheds IT-infrastruktur. Sammen vil I analysere og identificere alle relevante krav samt behov for at sikre, at din virksomhed får mest muligt værdi ud af samarbejdet. Ud fra analysen og problemidentificeringen vil Datacon udarbejde den optimale løsning, som derefter bliver implementeret hurtigt og effektivt.

Løsningen dækker bredt, uanset om det omhandler en større kompleks løsning eller kun en enkelt server. De kan håndtere den daglige drift samt de bagvedliggende systemer og applikationer. Ydermere tilbyder de hjælp til de daglige IT-opgaver, problemer og projekter. Implementering, sikkerhedsopdatering, overvågning, administration, vedligeholdelse mm. hører ligeledes under Datacons løsning, så der er mulighed for at få dækket alle dine behov indenfor IT.

Software as a Service

Det kan være svært at vedligeholde et overblik over alle din virksomheds licenser, så derfor tilbyder Datacon at hjælpe dig med at få styr på dem, hvilket kan give økonomiske fordele. Software-licenser kan blive lejet igennem Datacon, da de tilbyder en bred vifte af populære licenser, såsom VMware, Hyper-V, Microsoft (Office 365, SQL, Exchange og SharPoint), Windows OS, Symantex m.fl.

Med Software as a Service får du mulighed for at spare penge, da du kan ændre på antallet af licenser hvert måned, samtidig med at du får et samlet overblik. Derudover tilbyder de at gennemgå alle din virksomheds licensaftaler, så du kan være sikker på at få den optimale løsning både behov- og prismæssigt. Du får fuld fleksibilitet, da dine licenser kan justeres i takt med, at din virksomhed og dets behov ændrer sig.

Backup as a Service – Remote Backup

Det er for alle virksomheder essentielt at have styr på sin backup og datasikkerhed. De fleste virksomheder afhænger af data, så hvis dit backup system ikke er på plads, kan det ende med at have enorme omkostninger, hvis fx du mister kritisk data. Datacon har stor ekspertise i at rådgive om backupløsninger.

Læs mere om virksomheden her: Datacon A/S