Virksomhed: Meabco kommer snart med banebrydende kræftterapi

Har du nogensinde hørt om Meabco? Siger BP-C1 og BP-C2 dig noget? Det gør det måske ikke, men det kan komme til at betyde meget for rigtig mange mennesker i fremtiden. Det danske farmaceut-firma Meabco er nemlig ved at udvikle en helt ny form for kræftbehandling med minimale bivirkninger.

Nyt præparat mod kræft

Ca. 35.000 danskere får kræft om året, og over 240.000 danskere lever med kræft i dag. Det er en dødelig sygdom der endnu ikke er fundet en kur mod, og de nuværende behandlinger er ofte direkte skadelige for den menneskelige krop grundet de store bivirkninger.

Meabco kommer nu snart på markedet med deres produkt BP-C1, der er en kræftbehandling med minimale bivirkninger – samtidigt har produktet fokus på økonomiske besparelser. Det har vist sig at have en høj sikkerhedsprofil og kan være med til at øge livskvaliteten gevaldigt hos kræftpatienter samt forlænge livet og/eller helbrede kræften. BP-C1 gør det muligt at have hjemmebehandlinger, så patienterne ikke skal til sygehuset hver gang, de skal behandles. Deres produkter bekæmper ikke blot kræft, de beskytter også mod skader forsaget af strålinger / radioaktivitet og afbalancerer immunsystemet.

Hvem er Meabco?

Meabco har eksisteret siden 2001, og de er et privatejet dansk firma. De forsker i to hovedelementer: Kræftbehandling og radiomitigation (dette hjælper personer med at komme sig efter sygdom fremsaget af strålinger og/eller kemiske stoffer).

De arbejder med udvikling af højteknologiske lægemidler, og de har patenter indtil 2033 på deres indtil videre 2 produkter. Deres vision står helt klart: Meabco vil skabe en ny form for behandling mod kræft, der har så minimale bivirkninger som muligt for patienterne. Deres produkter skal være med til at forbedre menneskets velvære, og de håber på, at deres produkter kommer på markedet inden for den nærmeste fremtid.

Meabcos produkter foregår i Schweiz og Belgien, og de bliver udviklet i innovative faser der opfylder regulationerne for udviklingsfasen af farmaceutiske produkter.

Et dansk firma der kan bane vejen

Mange farmaceutiske- og bioteknologiske firmaer verden over har længe prøvet på at knække koden – måske kan danske Meabco være firmaet der fører opgaven til ende. Kræftbehandlinger som vi kender dem i dag har mange bemærkelsesværdige bivirkninger hos kræftpatienter – tab af hår, nedbrydning af immunforsvar mm. Meabcos produkter er testet på 300+ patienter i omkring 7 lande, og de har udelukkende vist lovende resultater og minimale bivirkninger. Meabco regner med, at anticancer-produktet BP-C1 bliver kommercialiseret på markedet inden for de kommende år.

Læs mere om Meabco

Synes du, at deres kræftforskning lyder spændende? Så kan du læse nærmere på deres hjemmeside – eller tjekke deres LinkedIn, Crunchbase, Aminobizz, AOK og Kommunikationsforum.

Du kan også læse, hvad deres investor, Lauritzen Fonden, skriver om dem på deres hjemmeside.