Mediehus Danmark: Oplev Aarhus

Mediehus Danmark

MedieHus Danmark lancerer Oplev Aarhus – en portal for Aarhus-elskere

En af de helt store nye satsninger for MedieHus Danmark er en hjemmeside rettet mod det aarhusianske publikum, kaldet Oplev Aarhus.

Oplev Aarhus fungerer som guide til oplevelser og aktiviteter i Aarhus og omegn.

Hjemmesiden fremhæver de mange forskellige facetter som Aarhus består af. Den dækker både fritid og oplevelser, men kigger også på det helt specielle og sprudlende erhvervsliv, som Aarhus kultiverer.

Emneopdelt hjemmeside

Sitet er opdelt i flere kategorier, som logisk dækker over en række emner, der både kan være interessante for ganske almindelige brugere, men også for annoncører, der kunne have interesse i, at vise deres brand i samarbejde med Mediehus Danmark.

I fanen ‘Oplevelser’ kan man holde sig fuldstændig opdateret på, hvad der rører på sig i Aarhus, mens man under ‘Byliv’ kan læse om spisesteder, barer og shoppingmuligheder i byen.

Aarhus er kendt som en studieby. Derfor har Mediehus Danmark også dedikeret en hel fane til at beskrive studiemiljøet i byen.

Erhverv-sektionen er Mediehus Danmarks måde at få tungere erhvervsstof ind på siden på. Da Aarhus er en by i rivende udvikling, er der også rig mulighed for at dække byggesektoren, og de tiltag, der der er inden for byudvikling og bosætning.

Oplev Aarhus på de sociale medier

Oplev Aarhus er også aktivt på de sociale medier, for at maksimere reach på Mediehus Danmarks content. Det kommer til udtryk gennem opslag på Facebook, hver gang der uploades en artikel til oplev-aarhus.nu, samt konkurrencer, der opfordrer læserne ti at interagere med Mediehus Danmark.

På vores Instagram giver vi forskellige aarhusianske virksomheder og personligheder mulighed for at vise deres virksomhed gennem, i det, der kaldes en instagram takeover.

Man kan desuden besøge Mediehus Danmark på:

LinkedIn

YouTube

Twitter