MedieHus Danmark – En solid samarbejdspartner

MedieHus Danmark

MedieHus Danmark har eksisteret siden 2012, og siden da er det blevet til en del samarbejdersaftaler med en bred vifte af forskellige virksomheder, der har valgt netop Mediehus Danmark til at udarbejde deres markedsføringsmateriale.

Forskellige samarbejdsaftaler

Friplejehjemmet Grønneparken er et diakonhjem med fokus på de kristne kerneværdier. MedieHus Danmark leverede en brochure til hjemmet, der skulle hjælpe potentielle beboere til at blive overbevist om, at netop Grønneparken var det rette sted for dem. Efter et telefoninterview og en udsendt fotograf fik indsamlet det nødvendige materiale, overtog den grafiske afdeling og satte brochuren op efter kundens ønsker, så den afspejlede Grønneparkens værdier.

Favrskov kommune satte i 2014 fokus på cykling i kommunen med Mediehus Danmark på sidelinjen. Det mundede ud i et magasin med artikler og interviews med sportsudøvere fra de lokale cykelklubber, samt information om kommunens initiativer for at få fremhæve cykling som en grøn transportform. Alle billeder til magasinet blev taget af en professionel fotograf, og blev efterfølgende stillet til rådighed for kommunen.

Foldens Hotel & café i Skagen var oprindeligt en gård bygget af Gotfred Jensen i 1881. Det var dermed nogle historiske lokaler, der skulle have lavet markedsføringsmateriale udarbejdet af MedieHus Danmark. Især gennem valg af skrifttype og farver var det muligt at lave en flot brochure, der fortalte om stedets historie og forskellige faciliteter.

Læs mere om MedieHus Danmark på:

MedieHus Danmarks Hjemmeside

Facebook

LinkedIn

Twitter