Movizin – en naturlig løsning på ømme led og ledproblemer

Movizin Complex

Movizin – en naturlig løsning på ømme led og ledproblemer.

De fleste danskere vil med alderen opdage at deres led bliver svagere, blive ømme og der kan opstå ømme led og ledproblemer. Problemer med leddene er en skavank som 700.000 danskere til dagligt døjer med, og kan være med til at nedsætte livskvalitet og sætte begrænsninger for, hvad kroppen kan være med til. Det opleves særligt, at det er de nedsatte funktioner pga. ømhed der er til stor gene, og det kan være trist for mange ikke længere at kunne foretage sig det, man tidligere havde været i stand til. De fleste ønsker at finde en løsning på deres ledproblemer. Wellvita er en dansk virksomhed der specialiserer sig i at tilbyde naturmidler til deres kunder, som hjælper med flere forskellige sundhedsrelaterede problemer. Det er også Wellvita der står bag produktet Movizin Complex, der baseret på den nyeste viden inden for vedligeholdelse af led og er et naturmiddel mod ledproblemer og ømme led.

Movizin Complex

Som produkt indeholder Movizin Complex hovedsageligt ingefær, hyben og boswellia. Ingefær har længe været kendt for sin anti-inflammatoriske virkning og bruges i dag til at afhjælpe flere forskellige sygdomme og sundhedsproblemer. Det samme gør sig gældende for hyben og boswellia, der begge bidrager til at afhjælpe ledproblemer og ømhed. Effekten af naturmidlet er tydelig hos forbrugerne, og i 2014 modtog produktet ”Årets Naturmiddel” pris af Magasinet Sundhed. Prisen blev givet på baggrund af produktets effektive og dokumenterede virkning. Movizin kan bruges af alle, da det fremstilles af 100 % naturlige komponenter. Produktet har ingen bivirkning, og planterne der indgår i produktionen er gennemtestet. Produktet fremstilles i Danmark under farmaceutisk kontrol, og er din garanti for høj kvalitet og effekt.

Movizin – baseret på naturlige indholdsstoffer med en dokumenteret effekt.

Flere studier peger på effekten af indholdsstofferne i Movizin Complex i forhold til forebyggelse og afhjælpning af ledproblemer. Særligt er effekten af ingefær interessant, og har lige siden man på universitet i Odense opdagede rodens effekt på leddenes bevægelighed, været en ofte anvendt komponent til udviklingen af produkter inden for sundhed og wellness. I mange år solgte man faktisk præparater, der udelukkende var baseret på ingefær.

Efterhånden som videnskaben udvikler sig, er der fundet flere planter, der har en positiv virkning og effektiv effekt på en række forskellige sundhedsmæssige problemstillinger. Her har man blandt andet opdaget hybens effekt på leddenes bevægelighed. Hyben har en særdeles positiv effekt på leddenes sundhed, smidighed og bevægelighed. Hyben kan være med til at øge leddenes udholdenhed og generelle styrke. På samme vis har harpiksen fra Boswellia-træet en positiv virkning på led og fremmer en god led-komfort.

Bengt Brug er fortaler for Movizin

DeMovizin fleste danskere husker den livsglade og charmerende vært for lykkehjulet. Bengt Burg er en af de danskere, der til dagligt døjer med svage led og som har haft stor gavn af Movizin Complex til netop at forebygge og afhjælpe ledproblemer og ømhed. På baggrund af Bengt Burgs erfaringer med Movizin Complex er han også blevet en fortaler for produktet, og gør en stor indsats i forhold til at informere andre danskere omkring de positive effekter det har haft på hans liv og hans krops bevægelighed.

Prøv Movizin

Er du en af dem, der døjer med ledproblemer, så kan du finde mere information omkring produktet på Wellvitas egen hjemmeside, hvor du også kan købe produktet. Når du køber produktet på Wellvitas hjemmeside bliver det leveret direkte til din postkasse. Det tager typisk 3-7 hverdage at få varen leveret, hvis den er på lager.

Blog om Movizin

Man kan gå ind på bloggen, der handler om Movizin, og læse spændende indlæg om naturmidlet. Der er mange gode grunde til at benytte sig af Movizin, og nogle af de gode historier er samlet ind på bloggen.