N.H. Hansen & Søn A/S

N. H. Hansen & Søn A/S

N.H. Hansen & Søn A/S er en familieejet tømrer- og snedkervirksomhed, der i mere end 100 år har bygget med kvalitet for øje. Virksomheden lægger vægt i at udføre projekter med høj faglighed. Det gælder ved mindre simple opgaver som ved større og mere komplicerede byggeprojekter. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1909 har høj faglighed og leveringen af kvalitet inden for den aftalte tidsramme været en stor prioritering.

Service og vedligeholdelse

Serviceafdelingen udvikler skræddersyede løsninger til vedligeholdelse, bygningsrenovering og nybyggeri. Ved akut behov rykker N.H. Hansen & Søn A/S altid hurtigt ud, og de er derfor en de foretrukne valg i branchen.

Tømrer og snedkerarbejde

Virksomheden håndterer både små tømrer- og snedkeropgaver og større entrepriser. Således har virksomheden et oparbejdet et stort erfaringsgrundlag med mange forskellige branchespecifikke projekter. N.H. Hansen & Søn A/S håndtere både renoveringer og istandsættelser af ejendomme for såvel den offentlige som den private sektor.

N.H. Hansen & Søn A/S har altid udført opgaver for mange forskelligartede kunder. Således har de formået at følge efterspørgslen på markedet gennem hele virksomhedens historie. Dette betyder, at de i dag har opbygget mange teknologiske kompetencer indenfor tømrer- og snedkerfaget.

Totalisolering

N.H. Hansen & Søn A/S har en specialafdeling til isoleringsopgaver. Virksomheden er autoriseret isolator og er tilsluttet Dansk Isoleringskontrol og Garantiordning.

Entrepriser

N.H. Hansen & Søn A/S har både de faglige og økonomiske ressourcer til at varetage store entrepriser, som kræver et bredt spektrum af kompetencer indenfor alskens byggetekniske problemstillinger. I entrepriseafdelingen har byggelederne hver især ansvaret for byggesagerne, så beslutningsprocesserne er så korte og effektive som muligt.

N. H. Hansen & Søn A/S

Læs mere

Find ud af meget mere om N.H. Hansen & Søn A/S på deres hjemmeside:

NHH.dk

Eller besøg deres sociale profiler:

Facebook

LinkedIn

Twitter