Manden bag Advokatfirmaet Nicolai Giødesen

Advokatfirmaet Nicolai Giødesen

Nicolai Giødesen er advokat med møderet for Højesteret og manden bag Advokatfirmaet Nicolai Giødesen, der har specialiseret sig i administration af fast ejendom, hvoraf andelsboligforeninger og ejerforeninger udgør en stor andel af virksomhedens kunder.

Nicolai Giødesen har mange års erfaring som selvstændig advokat, og igennem sit virke i sit advokatfirma har Nicolai skabt resultater i mere end 30 år. Med en stor berøringsflade indenfor juraen tilhørende de leje- og ejendomsretlige områder har virksomheden ydet bistand til en lang række forskellige kunder med stor succes.

Endvidere beskæftiger virksomheden sig med rådgivning af køb og salg af fast ejendom, hvilket gælder alt fra mindre lejligheder til store villaer, sommerhuse og udlejningsejendomme.

Med ca. 15 fuldtidsmedarbejdere ansat formår Advokatfirmaet at afdække en stor del af de juridiske problemstillinger, for hvilke der efterspørges løsninger på i henhold til såvel mindre som større anliggende i den private sektor.

Nicolai Giødesen – Byggeteknisk rådgivning

Virksomheden har en byggeteknisk afdeling, hvorfra der sammen med den juridiske afdeling ydes bistand i byggetekniske spørgsmål. Den primære rolle for Advokatfirmaet Nicolai Giødesen har i denne forbindelse været at koordinere samle trådene fra en byggesags begyndelse til og med 5 års gennemgangen. Med det store erfaringsgrundlag, som virksomheden besidder, tilbydes en rådgivning om optimering af forskellige fælles bygningsdele samt forbedring af den løbende drift og økonomi.

Derved dækker de typiske arbejdsopgaver for den byggetekniske rådgivning over et bredt spektrum af aktiviteter. Heri indgår tilsyn af ejendomme med iværksættelse af vedligeholdelses- og forbedringsarbejde og tilsyn med drift og ressourceforbrug. Foruden udarbejdelse af diverse tilsynsrapporter og ejendomsvurderinger kan den byggetekniske rådgivningsafdeling hos Advokatfirmaet Nicolai Giødesen også bistå med udarbejdelse af projektoplæg og koordinering og gennemførsel af projektering og tekniske beregninger.

Ejendomsadministration

Advokatfirmaet Nicolai Giødesen tilbyder totalaftaler indenfor ejendomsadministration, i hvilke alle de relevante administrative opgaver er omfattet. Dette gælder således bistand i alle områder fra økonomi, jura, byggeteknik og administration.

Med en bredt funderet kundebase, der dækker over andels- og ejerforeninger i hele landet, har Advokatfirmaet opnået en stor viden og erfaring i de administrative opgaver, der er tilknyttet ejendomsadministration.

Afdelingen for ejendomsadministration består af seks fagligt dygtige medarbejdere, der hver især varetager administrationen af en mængde ejendomme, hvorfor kundernes kontakt til virksomheden gøres nemmere og mere overskuelig, da den samme person har hele overblikket og kendskabet til den pågældende ejendom.

Juridisk rådgivning

Afdelingen for juridisk rådgivning i virksomheden består af to dygtige jurister, hvoraf den ene af dem er Nicolai Giødesen selv. Specialerne for denne afdeling dækker bl.a. over ejendomsoverdragelser, herunder udarbejdelsen og vurderingen af skøder, finansiering og inkasso.

Den juridiske afdeling er yderligere specialiseret i at varetage stiftelsen af andelsboligforeninger, hvilket Nicolai Giødesen har beskæftiget sig med igennem en årrække, og således findes der mere end 30 års erfaring i virksomheden inden for dette område.

Klienterne, som modtager juridisk bistand fra virksomheden, består af mange forskellige aktører, hvoraf der indgår en del selvstændige personer, ligesom der indgår en række af de andelsforeninger og ejerforeninger, som i forvejen er underlagt Advokatfirmaets ejendomsadministration.

Personen bag

Nicolai Giødesen har dyrker mange aktiviteter uden for sit faglige område. Han er meget aktiv i dansk og udenlandsk kunst- og kulturliv, og han besøger ofte kulturinstitutioner rundt om i Europa. Senest har Nicolai Giødesen besøgt Louvre i Paris sammen med sin kone. Fransk kultur har en særlig plads i Nicolai Giødesens privatliv, da han mener, at europæiske kulturstrømninger ofte har haft sit udspring i det franske. Monet, Manet og Zézanne er store favoritter, der har sat præg på hele verdens kunsthistorie, og det er en stor nydelse, at opleve.

Udover sin interesse for kunst, så er Nicolai Giødesen meget aktiv i flere danske bestyrelser. Han sidder blandt andet i Aktive Pensionisters Boligfond, Foreningen for Dansk Kunst og Ane Ryholts Kunstnerlegat. Han forsøger at bidrage til det danske ældre- og kulturliv ved at skabe de bedste forudsætninger for videreudviklingen af ældreboliger og kunststøtte.

Ved siden af kulturinteresse og bestyrelsesarbejde, så har Nicolai Giødesen også en stor kærlighed for sportsgrene, der udfordrer psyken og fysikken. Nicolai Giødesen har dyrket vinterbadning, vandski og bjergklatring hele sit voksne liv, og han forsøger stadig at holde aktiviteten ved lige. Ikke med samme intensitet som tidligere men stadig med samme iver og glæde.

Nicolai Giødesen har vinterbadet i Danmark i en lang årrække nær sit hjem nord for København. Det er tradition hver vinter at benytte badebroerne ved Klampenborg sammen med andre vinterbaderentusiaster. Her er der både sauna og dampbad tæt ved, så det kolde gys kan afsluttes med afslapning i varmen. Nicolai Giødesen har også vinterbadet i udlandet, herunder Norge, Sverige og Finland. Især oplevelsen i Tampere i Finland har gjort et stort indtryk. Her var han – sammen med en håndfuld finnere – i vandet længere tid end noget andet sted, han har prøvet. Og sammenlignet med de nordiske brødre, var han nybegynder. Efter et par minutter var det nok for Nicolai Giødesen, mens flere af finnerne fortsatte badningen, som var det sommervarmt.

Vandski var en af Nicolai Giødesens yndlingsaktiviteter, da han var yngre. Fornemmelsen af at flyve over vandet, mens man mærkede sommerens varme, var ubeskriveligt. Det er en sport, han sjældent dyrker i dag, da fysikken ikke kan følge med på samme måde, som da han var yngre. Dog, står han stadig på ski om vinteren og især italienske skisportssteder, er blandt favoritdestinationerne.  Den Italienske nordgrænse og de schweiziske alper er blandt verdens bedste skisportssteder, mener Nicolai Giødesen.

Bjergklatring er – som med vandski – også en sportsgren, der er sat en smule i bero. Bjergbestigning kræver en fysisk alsidighed, der sjældent er set hos andre end 15 – 30-årige. Blandt de bedste minder er Norges fjelde og Frankrigs alpetinder. Gennem de seneste år er bjergklatringen dog blevet erstattet af vandring, blandt andet med den spanske vandrerute Caminoen. Her kan man kombinere flere af Nicolai Giødesen yndlings fritidsaktiviteter: fysisk aktivitet, kultur og historie.

Læs mere om Nicolai Giødesen

Nicolai Giødesen

Eller find ud af mere på:

Kommunikationsforum

LinkedIn

Facebook