Norges Kartinstitutt – Norges førende korttjeneste

Norges Kartinstitutt

Norges Kartinstitutt

DenNorges Kartinstitutt Norske virksomhed, Norges Kartinstitutt, er virksomheden bag Norges førende korttjeneste. Korttjenesten er et interaktivt kort, hvor du som bruger kan finde relevant information omkring virksomheder, steder og seværdigheder i Norge. Kortet fungerer på den måde at du, når du rejser rundt på de norske veje, kan se, hvilke særlige interesseområder der er i nærheden af dig. Du kan ligeledes søge efter ting der optager dig, og på den måde være sikker på, at du ikke går glip af noget, når du rejser rundt i Norge.

 

Tanken bag Norges Kartinstitutt

Den norskejede virksomhed blev etableret i 2011, med det formål at facilitere en bedre kobling mellem kort og omgivelser. Deres ønske har altså været, at de dynamiske omgivelser, der hele tiden udvikler sig og forandres skal overskueliggøres på en bedre og mere hensigtsmæssig måde, når rejsende i Norge anvender deres kortportal. Dette har de opnået ved, at skabe en platform, hvis fundament er bygget op omkring Kartverkets kortdatabase, der skaber en helstøbt korttjeneste for den rejsende.

Kortet skal være med til at øge brugernes oplevelse og muligheder, når de rejser rundt i Norge. Med tjenester som trafiktjeneste, rutevejledning, offentlige transportmuligheder og overskueliggørelse af de forskellige interesseområder er der gode muligheder for, at den rejsende får den bedst mulige vejledning når de besøger Norge.

 

Stærke kompetencer og en solid organisation.

Norges Kartinstitutt er Norges førende aktør inden for korttjenester. De ansatte i Norges Kartinstitutt har mange års erfaring med kortbranchen, og de fleste i organisation har over 10 års erfaring, i forhold til at arbejde med kort og udviklingen af disse. Fundamentet for at drive virksomheden er altså solidt funderet i stærke kompetencer og en imponerende brancheindsigt. Dette kommer til udtryk i, at virksomheden er på forkant i forhold til udviklingen af deres korttjeneste og har et skarpt fokus på, hele tiden at forny sig selv og optimere deres produkt, så slutbrugeren for så helstøbt en oplevelse som muligt, når de anvender deres korttjeneste.

 

Korttjenesten

NorgesNorges Kartinstitutt Kartinstitutt tilbyder deres korttjenste via hjemmesiden norskekart.no, og er en offentligt tilgængelig kortportal. Kortportalen gør det nemt for den rejsende at navigere på de norske veje, uanset om du er privatperson, turist, fra det offentlige eller virksomhedsdrivende. Når du anvender kortportalen, kan du finde interessepunkter ud fra dine præferencer og interesser. På samme måde er korttjenesten en unik mulighed for virksomheder der driver deres forretning i Norge. Ved at blive registreret i Norges Kartinstitutts kortdatabase, så kan den rejsende nemt finde relevant information som eksempelvis produkter, adresse, åbningstider og rutevejledning. På den måde faciliterer korttjenesten en ny mulighed for virksomheder at tilbyder deres tjenester igennem.

 

Find Norges Kartinstitutt på sociale medier.

Norges Kartinstitutt er aktive på de sociale medier. Her kan du finde information omkring virksomheder, og få yderligere information omkring deres virksomhed og kortbranchen i sin helhed. Du finder Norges Kartinstitutt på LinkedIn, Facebook, YouTube, Twitter og Google+.