Otto Berg er kunde- og driftsansvarlig hos Mamoba, der tilbyder effektiv industrirengøring af bygningsfacader, siloer, produktionsanlæg, tanke, skibe og skibsskrog, lagerhaller, vejstriber og generel industrirengøring.

Otto Berg og hans dygtige personale er specialiseret i de nyeste metoder inden for kvalitetsbevidst industrirengøring som waterjetting, højtryksspuling, facaderens og meget mere.

Mamoba blev etableret tilbage i 2010 og har derfor mange års erfaring inden for industrirengøring. Med deres erfaring er du som kunde sikret rengøringsløsninger til industri af højeste kvalitet og med størst ekspertise. Otto Bergs vision for Mamoba er netop at tilbyde den mest effektive og samtidig miljø- og sikkerhedsbevidste industrirengøring, der findes på markedet.

Der er ikke den opgave, som er for stor eller for langt væk for Mamoba. Uanset hvor i landet du har brug for at få løst en opgave, så kan Mamoba tilbyde sin højtkvalificerede hjælp. Mamoba holder til i Hellerup, men tilbyder industrirengøring i hele Danmark. Derudover har Otto Berg og Mamoba også kunder i flere europæiske lande.

I videoen herunder kan du se, hvordan Otto Berg og Mamoba arbejder med watterjetting:

I videoen herunder kan du se, hvordan Otto Berg og Mamoba arbejder med magnetcrawler:

Mamoba og industrirengøring

Otto Berg og Mamoba tilbyder et væld af ydelser inden for industrirengøring. Står man med en særlig udfordring eller en specifik rengøringsopgave, er der fleksibilitet at hente hos Mamoba, som altid er klar til at finde en skræddersyet løsning, der matcher ønsker og behov.

Se oversigten over Mamobas ydelser herunder:

  • Facaderens med UHP-Waterjetting
  • Magnetcrawler/tank & marine – kvalitet, ordentlighed, høj sikkerhed og miljøvenlighed
  • Sandblæsning – effektivt og af høj kvalitet
  • Overfladebehandling – stort alle overflader kan rengøres, og det sker med de bedste produkter
  • Betondemolition
Kategorier: Person