Pant I Biler – så har du altid tjek på økonomien

Du kan sikkert nikke genkende til dette scenarie: Du har fået øje på noget, du godt kan tænke dig at købe. Men din pengepung modarbejder dig – for den er tom! Pant I Biler vil gerne hjælpe dig ved at sørge for, at dette ikke vil være et problem fremadrettet.

Pant I Biler – så har du råd

Pant I Bilers forretningsprincip er simpelt og kan betegnes som ’salg med mulighed for tilbagekøb’. Det betyder, at hvis du har en bil, så kan du tage pant i den ved at sælge den til Pant I Biler. I forlængelse heraf vil du få udbetalt et beløb, sådan så du har råd til at købe det, du står og mangler. Det smarte ved det hele er, at du nu ikke har mistet din bil. Det er altså ikke sådan, at du har solgt den og dermed mistet ejerskab over den. Nej, du har mulighed for at købe den tilbage af Pant I Biler, så længe du blot kan betale den aftalte pris inden for den givneløbetid. Det er da ikke så ringe endda!7

Disse ydelser tilbyder Pant I Biler

Pant I Biler tilbyder masser forskellige ydelser. Nogle af disse er oplistet her. Klik blot på den ydelse, du er interesseret i at vide mere om: Bil pantsælg bil gratissælg bil hurtigtsælg bilbil vurderingsælg din bil.

Det burde ikke være noget problem at finde en optimal løsning hos Pant I Biler!

Sådan er processen

Når du skal tage pant i din bil hos Pant I Biler, forløber processen som følger: Du skal først indsende en ansøgning. Efterfølgende vil Pant I Biler vurdere din bil, og bliver den godkendt, så vil virksomheden udbetale dig op til 50 % af bilens værdi, blot du sælger bilen på kontrakt til Pant I Biler. Efter den aftalte løbetid, skal du betale pengene tilbage, hvorved du får din bil tilbage. Dertil kommer, at der under forløbet vil være mulighed for, at du fortsat kan køre i din bil.

I kølvandet af at du har indsendt din ansøgning, vil din bil blive vurderet af selskabets bilekspert. Herefter vil du modtage et forhåndstilbud.

Inden der vil kunne indgås en aftale om pant i din bil, skal bilen et smut til syn og gennemtjek ved Pant I Bilers kontor – enten i Skovlunde eller Kolding, afhængigt af hvor du bor. Men tag det bare helt roligt: Bliver bilen godkendt – hvilket den højst sandsynligt gør – betaler firmaet for synet.

Når alt er blevet godkendt, så vil Pant I Biler lave en kontrakt, der gør det klart, hvad den aftalte udbetaling i din bil skal være, såvel som at du kan købe bilen tilbage. Der vil desuden blive udarbejdet en udlejningskontrakt, hvilket gør, at du fortsat kan køre rundt i bilen.

Ved lejeperiodens udløb, køber du bilen tilbage. Her er det Pant i Bilers ansvar at sørge for, at bilen bliver registreret tilbage til dig.

Her bor Pant I Biler

SKOVLUNDE

Meterbuen 15

2740 Skovlunde

&

KOLDING

Slotsgade 12

6000 Kolding