Plastikkirurgi

Har du overvejet at få plastikkirurgi?

Her er AK Nygart med til at gøre dig klogere på, hvad du kan forvente dig, hvis du får plastikkirurgi.

Plastikkirurgi hos AK Nygart

Siden åbningen i 1997 har Nygart, drevet af speciallæge Jesper Nygart, haft et erfarent team af speciallæger inden for plastikkirurgi, plastikoperationer, anæstesi og almen medicin. Dertil har virksomheden specieluddannede sygeplejersker til kosmetiske behandlinger som hårfjerning og rynkebehandling.

Hvis du har spørgsmål om plastikkirurgi eller plastikoperation, kan du naturligvis altid henvende dig til Nygart i København, Aarhus eller Lyngby. De individuelt mest præcise svar får du altid med en personlig konsultation som led i din forundersøgelse til en plastikoperation i København eller Aarhus.

Plastikkirurgi øger selvværd

Når snakken falder på plastikkirurgi, er det interessant info, at det kan være med til at øge dit selvværd og indre velvære. Det er ikke blot noget, virksomheder som AK Nygart påstår – det er noget, forskningen også fortæller.

Faktisk har skønhedsoperationer – ifølge forskning – en langsigtet positiv indflydelse på patientens selvværd.

En længere række af videnskabelige studier (se fx Kalaaji et al., 2013 og Papadopulos et al. 2014) kommer frem til den konklusion, at patienter, der har fået foretaget plastikkirurgi på lang sigt opnår øget selvværd og livskvalitet.

Bl.a. verdens største studie foretaget inden for dette område konkluderer, at de langsigtede psykologiske effekter ved plastikkirurgi foruden at være øget selvværd, livskvalitet og velvære også er positive psykologiske ændringer for folk med sygdomme og lidelser som depression, socialfobi og angst.

Jesper Nygart: Debatindlæg om plastikkirurgi

I dette debatindlæg taler Jesper Nygart om netop plastikkirurgi og hvilke positive konsekvenser, nye bryster kan have for kvinder – på lang sigt.

Jesper Nygart stiller bl.a. det interessante, og ikke mindst relevante, spørsgmål:

For hvorfor er det legitimt at ændre ved sit indre for at få det bedre med sit ydre, men illegitimt at ændre ved sit ydre for at få det bedre med sit indre? Som jeg ser det, er begge bevægelser – fra indre til ydre og fra ydre til indre – lige legitime.

Hans pointe er, at det ultimative mål vel må være, at man har det godt med sig selv, og her mener Jesper, at hvis en velovervejet plastikoperation – en bevægelse fra det ydre til det indre – for nogen kan være middel til at nå dette mål, så kan det pontentielt være rigtig problematisk at stemple dem som syge.

Se denne video, hvor Jesper taler om plastikkirurgi og andre kosmetiske indgreb:

Her finder du Nygart

Vil du gerne i kontakt med Nygart og høre mere om plastikkirurgi – fx hvordan de kan hjælpe dig – så finder du det relevante kontaktinformationer herunder:

Telefon: 70575757

Mail: info@nygart.dk

KØBENHAVN:

Ny Østergade 12
1101 København K

AARHUS:

Søndergade 40, 2 sal
8000 Aarhus

LYNGBY:

Jernbanevej 4
2800 Lyngby