Salon Rosted – Frisør med speciale i farver og striber

Salon, Rosted

Det kan være svært at vælge, når man skal til frisøren. Håret er en meget personlig del, hvor man for alvor kan skille sig ud fra mængden. Af samme grund kan det meget hurtigt gå galt hvis man ikke får valg rigtigt. Det er derfor vigtigt med en frisør, man stoler på. En frisør ved navn salon Rosted kan hjælpe dig med dette.

Hos salon Rosted kan du være sikker på, at få en frisure der passer til din personlighed, de nyeste trends og din ansigtsform.

Valget af frisure afhænger af din ansigtsform

Ansigtsformen har meget at sige, når der skal vælge en frisure. Groft sagt deler man op i fire kategorier: den firkantede ansigtsform, den hjerteformede ansigtsform, den runde ansigtsform og den ovale ansigtsform. De tre første har alle deres fordele og ulemper. Med den ovale ansigtsform er der mest frihed. Her vil man ikke blive begrænset af ansigtsformen. Ved et besøg hos salon Rosted vil du have mulighed for at få en professionel vejledning til valg af en frisure.

Professionelt personale med speciale i farver og striber

Salon Rosted holder til på Sjælland nærmere bestemt i byerne Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk. Det vil derfor være let tilgængeligt for dig, der bor i Nordsjælland. I alle tre afdelinger vil du møde et yderst kompetent og professionelt personale. Salon Rosted er specielt kendt for deres evner indenfor striber og farver. Frisøren anser sig selv for at være blandt de bedste i Nordsjælland til farver og striber.

Personalet bliver efteruddannet og opkvalificeret

Hos salon Rosted kan man som sagt forvente, at personalet er kompetent og professionelt. Dette sikres, da salonen løbende efteruddanner deres personale. På den måde er personalet altid opdateret omkring de nyeste trends og teknikker. Kurserne foregår både i ind og udland for at sikre det mest kompetente personale. Dette er i sidste ende med til at gøre hele oplevelsen for kunden bedre.

På salon Rosted kan du se et stort galleri af folk, efter de har været forbi. Her vil du tydeligt kunne se, hvor dygtigt personalet er, og hvor mange muligheder du har. Hvis man ønsker at se endnu flere billeder fra salon Rosted, kan dette gøres på deres instagram profil. Du vil også kunne finde priserne her. Hvis du kunne tænke dig et besøg hos salon Rosted, kan du booke tid over telefonen. Deres nummer finder du på hjemmesiden. Du har også mulighed for at booke online, hvis dette ønskes.