Virksomhed: Secure Partner

Secure Partner er din låsesmed i og omkring København. Hvad enten du som privat person, som virksomhed eller erhverv står og skal bruge en låsesmed i København, er Secure Partner altid klar til at hjælpe dig.

Secure Partner er en låsesmed i og omkring København, som tilbyder forskellige ydelser indenfor låsebranchen:

Akut brug for en låsesmed til oplukning?

Secure Partner kommer hurtigt ud, hvis du står i den uheldige situation, at du har låst dig selv ude. Secure Partner kommer ud på adressen og oplukker låsen, så du kan komme ind i dit hjem igen hurtigst muligt. Da kundetilfredshed og den gode service er i centrum hos Secure Partner, forlader vi selvfølgelig ikke kunden førend han/hun føler, at alt er blevet gjort tilfredsstillende. Derudover er vi en låsesmed med døgnservice, hvorfor du kan få hjælp til oplukning uanset, hvornår på døgnet du har låst dig ude eller mistet dine nøgler.

Ny tyverisikring?

Det er desværre et stigende problem med indbrud i og omkring København, og da rigtige mange af de københavnske boliger er af ældre dato med tilsvarende gamle låse, kan det være en rigtig god ide at få din låsesmed – Secure Partner – ud i forbindelse med et sikkerhedstjek af din bolig. Med et sikkerhedstjek vil du vide om din bolig er sikret på bedst mulig vis, så sandsynligheden for et kommende indbrud mindskes. Vores låsesmed vil derudover komme med forslag og pris på, hvordan sikkerhed i dit hjem kan gøres bedre.

Læs mere om vores ydelser på denne københavnske låsesmeds website

Kontakt låsesmeden i København og hør, hvordan vi som låsesmed i København, kan hjælpe dig.  Vores låsesmed i og omkring København kan kontaktes på mail: mail@securepartner.dk eller telefon: 70 20 10 35.