Virksomhed: Studido

Studido

Studido.com er en ny online læringsportal, der hjælper børn fra 6 – 20 år med lektierne. Vi tilbyder personlig og effektiv undervisning – både med tutorer og digitale undervisningsmaterialer, der passer til den enkelte elevs styrker og svagheder.   

Studido er et nyt initiativ indenfor lektiehjælp. Studido har fokus på tilpasset og personlig hjælp til hvem end, der skulle ønske det. Det betyder, at du hos Studido.com kan finde alt fra lærerige spil, letforståelige videoer og helt traditionelle opgavesæt. Vi tilbyder endvidere personlige samtaler med vores dygtige tutorer, hvor det er elevens individuelle problemstilling der er i fokus. Alt dette tager Studido blot et overkommeligt beløb for, da økonomien ikke skal være hæmskoen for elevens indlæring. Læs mere om vores virksomhed her eller følg os på Facebook eller LinkedIn.

 

Studidos gratis informationsmøder

Vi har jævnligt gratis arrangementer rundt omkring i landet, hvor du bl.a. kan komme gratis i biografen og se de nyeste film sammen med os. Studido prøver at sætte fokus på børn, som har det svært i skolen. Dette gør Studido ved hver uge at udvælge et barn, som er udfordret på den ene eller anden måde. Studido donerer derefter helt nyt legetøj eller andet som barnet kunne ønske sig.

Studido

 

Hos Studido.com er de positive oplevelser målet, og vi prøver vores bedste på at være med til at skabe dem. Uanset om det er en hyggelig biograftur eller dét at kunne se sin faglige fremgang i skolen. Vi har struktureret det sådan, at en elev både kan få lov til at give og modtage hjælp. Dels fordi vi tror, at det giver enormt meget for en yngre elev at få hjælp af en ældre elev, som der bliver set op til, men også fordi Studido er overbevist om, at man lærer bedst ved at lære fra sig. Derfor er vores undervisning i høj grad fra elev til elev, hvilket betyder at de høje priser for en tutor ikke er at finde hos os. Selvfølgelig er der problemstillinger som måske ikke lige kan klares gennem en samtale med en ældre elev. Det er der, hvor vores egne tutorer træder til. De er altid klar på at hjælpe, og prisen for denne hjælp er ikke mere end 29 kr. pr. time.

 

Studido er for alle børn og unge – i hele Danmark

studido

studido

Studido hjælper elever i hele Danmark gennem digitale læringsværktøjer. Det betyder, at du og dit barn kan – fra trygheden i jeres eget hjem – modtage hjælp fra vores tutorer, som primært sidder i København. Ved at forbinde to computere kan vi over videoopkald hjælpe og forklare om dansk grammatik, regnestykker og fotosyntese – alt sammen mens I trygt sidder i jeres eget hjem.

Hos Studido.com prioriterer vi elevens indlæring og skolegang højest. Vores vision er at kunne levere udbytterig og tilpasset indlæring til den almene dansker. Studido har derfor valgt at gå online med vores service. Dette har Studido gjort fordi det giver os størst mulighed for tilpasning og implementering af nye funktioner. Studido arbejder konstant på at udvide vores sortiment af indlæringsformer. Studido stræber efter at have noget, som passer til lige præcis den enkelte elev. Om dette så er klassiske opgavesæt, korte og medrivende videoer eller sjove videospil med indlærende elementer. Dette, kombineret med vores tilgængelighed, bevirker at eleven altid har adgang til den form for indlæring, der passer bedst til ham eller hende.

Hos Studido er eleven selv i kontrol – sammen med forældrene

Som elev har du selv styring og kontrol over, hvordan du forbedrer dig selv. Studido ved, at dette kan være en udfordring for nogle elever, måske især i de mindre klasser, og vi har derfor sørget for, at du som forælder kan være med på dit barns indlæringsrejse.

Studido giver mulighed for at du gennem en forælder-profil vil kunne motivere dit barn, ved f.eks. at tilbyde individuelle og personlige præmier, som dit barn kan optjene points nok til at indløse. Det er lige pludselig lidt sjovere at lave matematik, hvis far laver livretten som belønning. Derudover tilbyder Studido individuelle tutor-samtaler. Dette kan enten foregå gennem vores peer-to-peer-princip, hvor en ældre elever kan tilbyde at hjælpe yngre elever, eller det kan foregå gennem en samtale med ens af vores egne tutorer. Studido tror på vigtigheden af, at en tutor er en person man ser op til.

 

Prisen skal ikke være afgørende

Prisen vil vi ikke have skal være en afgørende faktor overhovedet. Vi sigter som sagt efter at være til rådighed for den almene dansker. Det skal ikke være økonomien, der kommer i vejen for forbedring og indlæring. Vi har derfor sørget for, at det både er muligt at være gratis medlem, men vi tilbyder også et betalt medlemskab, der giver adgang til platformens samtlige funktioner. Kig ind og start din personlige udvikling og mød en masse spændende mennesker, mens du er i gang med det!

Studido

Studido