Virksomhed: Tandklinikken.biz – Tandlæge i Hellerup

Tandlaege Hellerup, Tandbehandling Hellerup

Står du og mangler en Tandlæge Hellerup området til at foretage din tandbehandling? Så kan tandlæge Frederick Upton Sjölin være manden du søger.

Frederick Sjölin har siden 1990 fungeret som Tandlæge i Hellerup og han har derfor også foretaget et utal af tandbehandlinger i Hellerup. Uanset tilhørsforhold har mange en skræk for at gå til tandlægen, og derfor er der hos Frederick Sjölin også en stor fokus på at kunden skal føle sig godt tilpas, og at man yder en god service, hvis man vælger at få foretaget sin tandbehandling i Hellerup hos ham.

En af måderne hvor man tilstræber en så behagelig tandbehandling for kunden som muligt er ved kontinuerligt at lægge mange kræfter i at følge op på de nyeste behandlingsmetoder fra ind- og udland, der selvfølgelig skal sikre den optimale behandling, men også sikre den mindste gene for kunden.

Det at holde sig opdateret med ny viden er meget nærliggende for tandlægen i Hellerup, der indtil 1997 underviste på Tandlægeskolen, og man skal derfor ikke være i tvivl om, at man hos ham får adgang til det mest moderne udstyr til sin tandbehandling.

Tandbehandlinger

Udover tandbehandling yder tandlægen i Hellerup også opgaver som:

Tilgangen til behandlinger hos Frederick Sjölin er derfor yderst veldokumenteret, hvilket giver et godt arbejdsmiljø for personalet, og denne ro hos personalet er også med til at give nervøse kunder en ekstra ro i sindet, når de sætter sig i tandlægestolen. Hos tandlæge Frederick Sjölin bliver ens tandlægeskræk derfor minimeret samtidig med at resultatet af behandlingen bliver maksimeret.