Virksomhed: Acubiz A/S

Acubiz

Når de ansatte tager på forretningsrejse, så er det højst sandsynligt nødvendigt for dem, at lægge ude for noget – f.eks. et restaurant besøg med en kunde eller samarbejdspartner. Bruger man fortsat manuel rejseafregning, så ved man også at det tager tid og koster penge. Derfor har Acubiz lavet en løsning på det, som de kalder for Acubiz EMS – Expense Management Service. Det er en cloudbaseret og papirløs udlægs løsning, som gør udlægshåndtering nemt og hurtigt.

Deres brugervenlige løsning automatisere rejseafregningen, så man både sparer tid og penge. Faktisk så er deres løsning betalt tilbage inden for 12 måneder. Det skyldes at man bliver sparet for en masse tastearbejde, spildtid, fejl og manglende bilag.

Med Acubiz EMS er det muligt at integrere alle ERP- og lønsystemer – og implementeringen går hurtigt. Man kan i samarbejde med Acubiz skræddersy sin løsning, så man får de rette services – bl.a. kan der optimeres på processer inden for company policy manager, momsrefusion og import af kreditkorttransaktioner. Derudover kan man definere virksomhedernes regler for udlæg, således de fremstår simple og let forståelige for de ansatte, og så processerne automatisk følger dem.

Apps til hurtig rejseafregning

Deres app gør, at brugerne af deres løsning kan registrere udgifter hvor som helst og når som helst. Det virker således at man tager et billede af kvitteringen via app’en – og så har man simpelthen uploadet og registreret udgiften. Man kan altså hurtigt tage et billede på farten, og så slipper man for at gemme på krøllede kvitteringer. Hele processen kan klares på 5 minutter – fra registrering til godkendelse til kontering.

Udover Acubiz EMS, så har de også udviklet Acubiz EXPRESS, som egner sig bedre til mindre virksomheder. Det er en simplere og mere forenklet version af Acubiz EMS, som derfor også er billigere. Her bliver der udelukkende anvendt apps til udlæg og rejseafregning.

Deres løsninger gør ikke bare livet nemmere for finans afdelingen, men ligeledes de ansatte, som skal bruge spildtid på at dokumentere deres udlæg. Faktisk kan man sparer op til 80% af sin nuværende administration inden for rejseafregning.

De største i Danmark

Det er vigtigt for Acubiz, at de står for den samlede løsning, så deres kunder kun har en leverandør og de på den måde kan distribuere den på en let og forståelig måde. Med en kundekreds på mere end 620 virksomheder og med over 110.000 brugere, så er det den største i Danmark inden for deres branche. Ydermere er de den største danske organisation inden for området.