Virksomhed: Alterna Huse

Alterna Huse logo

Alterna Huse blev stiftet i 1979 og har siden da bygget huse i Sønderjylland til den danske familie. Virksomheden er 100 procent familieejet, hvorfor ejere og stab af faste medarbejdere udviser stor passion og personligt engagement, når de skal rådgive dig til at opnå dit drømmehus.

Med mere end 40 år i branchen har Alterna Huse den solide erfaring og ekspertise, der kræves, når et nyt hjem skal bygges. De ved, at alle har forskellige forventninger og behov for deres hjem. Derfor stræber Alterna Huse altid efter at skabe en personlig forbindelse til dig, så dit nye hus bliver udtrykker din personlighed.

Alterna Huse er en investering i fremtiden

Hos Alterna Huse stræber de altid efter at levere kvalitet, og sætter en ære i at skabe tillid og udvide deres faglige ekspertise.

Under ethvert byggeri fokuserer Alterna Huse på den flotte finish, som adskiller dem fra mange andre byggefirmaer. Virksomheden ved, at huset skal kunne stå i mange år, hvorfor æstetikken og kvaliteten skal være i top hele vejen igennem.

Selvom Alterna Huse specialiserer sig i typehuse, stræber de efter at give plads til personlige input og præg fra dig. Det bidrager nemlig til at skabe et hjem, der oser af charme og sjæl. Således består huset ikke bare at murstensvægge.

Se det gode håndværk

Det kan være svært at forestille sig noget, man ikke kan se. Derfor prioriterer Alterna Huse at bygge udstillingshuse, således du har mulighed for at komme helt tæt på produktet og opleve fordelene og mulighederne ved typehuset.

Hvad enten, du drømmer om et vinkelhus med overdækket terrasse, et længehus eller måske h-hus, hvor der ligges op til opdelt voksen- og børneafdeling, så tilbyder Alterna Huse det hele.

Hvad er prisen på nyt hus?

Når du først har besluttet dig for, at dit nye hus skal bygges, så rammer det næste spørgsmål “hvad koster et nyt hus?”. Prisen for at bygge nyt hus, er en afgørende faktor for den fremtidige økonomi i boligen.

For at undgå overraskende udgifter anbefaker Alterna Huse anbefaler, at du altid forholder dig til byg nyt hus pris fra begyndelsen. Prisen på at bygge nyt hus, falder på mange forskellige faktorer, da flere elementer indgår i et byggeprojekt, som har en effekt på nyt hus pris.

Konsekventligt kan det være svært at fastlægge hvad det koster at bygge nyt hus, før der er taget stilling til alle elementerne i byggeprocessen.

Er du interesseret i se eksempler på, hvad det koster at bygge et nyt hus? Vores kampagnehuse findes i forskellige overskuelige priser, som gør det nemmere at vurdere den endelige pris på et nyt hus.

Gør processen mere overskueligt med et kampagnehus

For at mindske eventuelle stressfaktorer i byggeprojektet har tilbyder Alterna Huse kampagnehuse. Med et kampagnehus er alle aspekter af et nybyggeri med i aftalen fra starten af. Således skal du ikke tænke på byggetilladelse, installering af el og meget andet.

Det sætter oftest projekt by-nyt-hus i et mere positivt og overskueligt perspektiv.

Følg Alterna Huse her:

Facebook

LinkedIn

Youtube

Instagram