Virksomhed: Boserup ejendomme

boserup ejendomme

Boserup ejendomme har klare mål

Boserup Ejendommes stifter Michael Boserup satte sig i 1996 for at starte et seriøst firma inden for administration af fast ejendom. Han fik hurtigt gang forretningen, som han gav navnet Boserup Ejendomme.

Som tiden er gået, er Boserup Ejendomme vokset, og i dag 15 kompetente og engagerede medarbejder til at varetage Boserups ejendommes opgaver. Boserup Ejendomme dækker over et stort antal ejendomme, og driver også selv en betydelig portefølje af ejendomme. Med de 15 mand bag roret hos Boserup Ejendomme, har det målrettede firma også kastet sig over projekter, som blandt andet dækker over moderne og tidssvarende boliger og erhvervslokaler.

Høj faglighed hos Boserup Ejendomme

Det er ikke til at tage fejl af, når det kommer til Michael Boserup og resten af administrationen bag Boserup Ejendomme. De går efter at levere professionelle og højt faglige løsninger hver gang. Med kompetent og seriøs håndtering af Boserups mange ejendomme, sørger de hver gang for den bedst mulige løsning, og de har i alle henseender den enkelte kunde for øje. Gennem stærk og resultatorienteret oplæring af hver enkelt ansat i Boserup Ejendomme er målet, at levere resultater, der lever op til den enkelte kundes forventninger.

Du kan følge Boserup Ejendomme på Facebook, LinkedIn og Twitter