Virksomhed: Bygningskonsulenten.dk

bygningskonsulenten

Bygningskonsulenten.dk er ekspert i at udarbejde trykprøvning, energimærker og tilstandsrapporter i forbindelse med eftersyn til boligsalg eller opførelse af nybyggeri. Virksomheden er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol og er medlem af Danske Bygningskonsulenter, der stræber efter at sikre høj kvalitet og ensretning af de leverede ydelser.

Få udarbejdet en trykprøvning

Står man og skal bygge et nyt bolig- eller erhvervsbyggeri, så er det nødvendigt at få foretaget en trykprøvning – også kaldet en blowerdoor test. En trykprøvning identificerer eventuelle utætheder i byggeriet, som kan lede til større besparelser på varmeregningen. En trykprøvning er en investering i bygningens levetid, eftersom testen mindsker risikoen for råd som følge af utætheder i konstruktionen.

For at være på forkant med eventuelle utætheder anbefales det at få foretaget en fortrykprøvning. For at gøre potentielle utætheder let tilgængelige i forbindelse med reparation, foretages foretages den, inden inventar og vægbeklædning montere.

En fortrykprøvning er ikke alene ensbetydende med, at bygningen er godkendt. Det kræver stadig en endelig trykprøvning af det færdigstående resultat.

En energimærkning belyser bygningens besparelsespotentiale

I Danmark er det lovpligtigt at få udarbejdet en energimærkning af en bygningen i forbindelse med salg eller opførelse. Et energimærke består som udgangspunkt af to dele:

  • En vurdering af bygningens energimæssige tilstand (selve energimærket)
  • Forslag til initiativer, der kan forbedre og spare energi i bygningen

Hos Bygningskonsulenten.dk stræber de altid efter at sikre en jævn og solid service af høj kvalitet. Derfor bliver alle energimærkninger udført af en intern energikonsulent, der varetager den samlede vurdering.

Landsdækkende service

Bygningskonsulenten.dk udfører landsdækkende trykprøvning, blowerdoor- og tæthedstest af alle typer ejendomme – både bolig og erhverv. Derudover er det også muligt at få udarbejdet en energimærkning af bygningen i tilfælde af salg, udlejning eller opførelse.