Virksomhed: Guldsmed Dirks

Guldsmed Dirks København

Det kan være svært at finde det perfekte smykke – særligt hvis det er en forlovelsesring eller vielsesring, der er tale om. I vil gerne have det perfekte symbol på jeres kærlighed, og symbolet skal vare resten af livet. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at finde en ring, som er af høj kvalitet.

Guldsmed Dirks i København, som har butikker på både Frederiksberg og i Rødovre, har specialiseret sig i at støbe håndlavede, unikke smykker, som også inkluderer ringe. Hvis du er typen, der har en klar idé i hovedet om, hvordan din vielsesring ser ud, tilbyder de en gratis og uforpligtende snak, hvor I kan designe en ring i fællesskab. Det betyder, at I kan få lige præcis den ring, I har gået og fantaseret om, samtidig med at en kvalificeret ekspert kan komme med input og komme med konstruktiv feedback på jeres valg af design og materialer.

Se det smukke udvalg af klassiske vielsesringe.

Et koncept, der beror på god service

Hos Guldsmed Dirks vil man gerne tilbyde kvalitetssmykker til en overkommelig pris. Det betyder dog ikke, at der er indgået kompromiser på de resterende områder. Især servicen har været og er stadig en essentiel del af smykkeforretningens koncept – kunderne skal føle sig velkomne i butikkerne, og de skal tilbydes en vejledning, der har gjort dem klogere, end da de kom.

Startede i Rødovre og fik en lillesøster på Frederiksberg

Dirks har været i branchen i mange år og kan derfor sit kram til punkt og prikke. Forretningen blev etableret helt tilbage i 1988 i Rødovre Centrum, og på trods af at der i dag er flere kvadratmeter at mænge sig på, hedder byen stadig Rødovre. I 1998 var forretningen vokset sig stor nok til, at en lillesøster kom til verden. Nummer to butik åbnede på Gl. Kongevej 170, hvilket afspejlede den succesfulde rejse.

Er du på udkig efter smykker i Københavnsområdet, kan du roligt tage et smut forbi én af Dirks guldsmede. Du vil helt sikkert være i trygge hænder, og det søde personale står klar til at hjælpe med lige præcis det, som du har behov for.

Læs mere om Guldsmed Dirks på deres hjemmeside.

Find butikkerne her:

Guldsmed Frederiksberg:
Gammel Kongevej 168
1850 Frederiksberg C
Telefon.: 33 21 17 22
Mail: frb@guldsmeddirks.dk

Åbningstider:
Man-tor: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-15

 

Guldsmed Rødovre:
Rødovre Centrum 57
2610 Rødovre
Telefon: 36 41 17 22
Mail: rc@guldsmeddirks.dk 

Åbningstider:
Man-fre: 10-19
Lør-søn: 10-17