Virksomhed: Keypartner – dit værn mod ubudne gæster

keypartner

Keypartner er din lokale låsesmed, hvis du bor i København eller omegn.

Du tænker måske, at en låsesmed bare er ham manden, der kommer, når du har låst dig selv ude og har brug for at komme ind i dit hjem. Men Keypartner er meget mere end det. At hjælpe dig ind i dit eget hjem, når du har låst dig ude, er ganske rigtigt en af de ydelser, Keypartner tilbyder. Men dertil kan firmaet hjælpe med en række andre vigtige ting i forhold til sikring af dit hjem. Fx kan Keypartner tyverisikre dit hjem med en moderne og mere sikker låseløsning, og firmaet står altid klar, hvis du skal have skiftet låse i hele huset. Dertil kommer, at Keypartner både laver løsninger til private og erhverv. Så der er ingen undskyldning for ikke at kontakte selskabet, hvis du skal have lavet en låseløsning.

Vi hjælper dig med at tyverisikre dit hjem

Keypartner ved, hvor vigtigt det er at føle sig både sikker og tryg i sit eget hjem. Føler man sig først utryg, kan det være svært at sove om natten og føle sig rolig, når man forlader huset.

Så for at du kan undgå at skulle komme hjem til et hus, der er begået indbrud i, kan en låsesmed hos Keypartner hjælpe dig med at tyverisikre dit hjem på forskellig vis. Der findes mange forskellige løsninger til tyverisikring af sit hjem, alt efter de behov man har. Heldigvis har KeyPartner stor erfaring og kendskab til, hvilken løsninger der er mest optimale, og derfor vil firmaet altid kunne vejlede dig i, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Adgangskontrol hos Keypartner

Har du et helt almindeligt mekanisk låsesystem, bør du kontakte Keypartner og få lavet adgangskontrol. Herved behøver du nemlig ikke at risikere at skulle omlægge hele dit låsesystem, hvis blot en enkelt nøgle forsvinder. Adgangskontrol hos Keypartner gør det nemlig nemt at:

  • Ændre adgangsforhold løbende
  • Tilføje eller udelukke brugere
  • Spærre en nøgle
  • Se hvem der kommer og går

Keypartners fangarme når langt

Keypartner kan hjælpe dig, hvis du bor i København og omegn, og firmaets fangarme når langt ud. Du kan bl.a. ringe til Keypartner, hvis du har brug for en låsesmed i København, en låsesmed på Østerbro eller en låsesmed på Nørrebro.

 

Kontakt firmaet her:

Øster søgade 36, 1357 København K

82828209

info@keypartner.dk

CVR-Nr. 36963964