Virksomhed: Restaurant Bones

Har dagen været lang, og får du hovedpine bare af at tænke på de næste timer fyldt med madlavning, opvask og børneskrig om at ”det kan vi altså ikke lide”? En aften hos Restaurant Bones sørger for at gøre aftensmaden både nem og lækker, og der medfølger med garanti ingen sure miner.

Bones: Spis tidligt og spar

Bones er en familierestaurant, og derfor har stedet selvfølgeligt gjort det mere fordelagtigt for alle jer med små børn at spise ude.

Bone’s har nemlig udviklet Early Birdy-konceptet, der betyder, at du og din familie får 20 % rabat på hele jeres regning, når I spiser hos os mellem klokken 16.30 og 19. Bordet skal være ledigt igen klokken 19, og I behøver derfor ikke bekymre jer om, at børnene kommer for sent i seng.

Early Birdy-tilbuddet gælder selvfølgelig også alle jer uden små børn, der gerne bare vil nyde en aften, hvor maden er lækker, men timerne ikke bliver alt for sene.

Sådan fungerer det

Tilbuddet gælder mandag til torsdag, og i kan derfor roligt tage en hverdagsaften ud af kalenderen, for at besøge vores hyggelige restaurant.

For at gøre det endnu nemmere for dig at sørge for aftensmaden har Restaurant Bones selvfølgelig også et hurtigt og overskueligt system til booking af bord eller bestilling af take-away.
For at bestille bord, skal går du blot ind på vores hjemmeside www.bones.dk, hvor du med få klik kan bestille bord til dig og din familie eller venner.

Ligeledes kan du bestille take away på hjemmesiden, hvor du kan vælge mellem de samme lækre, amerikanske retter, som Bone’s serverer i restauranten.

Læs mere om Bones her