Virksomhed: SARI Rådgivende Ingeniører

SARI

SARI Rådgivende Ingeniører er eksperter i rådgivning til erhverv og industri og tilbyder en lang række ydelser inden for bl.a. energioptimering, arbejdsmiljørådgivning, byggerådgivning og miljørådgivning. Kernen i SARIs DNA er energieffektivisering og passionen for at finde de mest rentable løsninger og besparelser, der ikke kun giver grønne tal på kundernes bundlinje, men også på det globale klimas. Med ydelser i hjertet af den globale klimaudfordring er det virksomhedens mission at bevise, at der er god økonomi i at tænke bæredygtigt.

Uvildig rådgivning og skræddersyede løsninger

SARI leverer 100% uvildig rådgivning. Virksomheden er uafhængig af bestemte energiselskaber, håndværkergrupper og producenter og er indædte modstandere af fantasiløse standardløsninger. Hos SARI udgør medarbejdernes unikke kombination af lange uddannelser, håndværkerbaggrund og dybdegående branchekendskab udgangspunktet for effektiv og innovativ rådgivning skræddersyet den enkelte kunde.

SARIs rådgivende ingeniører arbejder tværfagligt og holistisk og identificerer hurtigt, hvor kundernes potentialer for forbedringer eller besparelser ligger. Hvad end det drejer sig om energieffektiviseringer, forbedring af arbejdsmiljø og indeklima, optimering af miljøpåvirkning, projektering af bæredygtigt byggeri eller én af virksomhedens mange andre ydelser, så leverer SARI altid den bedst mulige rådgivning uden at gå på kompromis med kundernes afgørende processer, produktion og drift.

No cure, no pay og tilbagebetalingstiden i bund

SARI er kendt for at være så dygtige til levere rådgivning til erhverv og industri, at deres forslag til optimeringer i 3 ud af 4 tilfælde er tjent hjem på under 2 år! Samtidig arbejder SARI med udgangspunkt i et ‘no cure, no pay’-koncept. Det betyder, at kunderne kun betaler for de faktiske resultater og besparelser, som de opnår med rådgivning fra SARI. Udebliver de lovede resultater, ja så er rådgivningen gratis. SARI er således garant for, at rådgivning ikke ender i skuffelser, røde tal på bundlinjen og tilbagebetalingstider, der strækker sig ud i det uendelige.

Rådgivning med afsæt i den nyeste teknologi

SARI benytter kun den absolut bedste og nyeste teknologi på markedet. Medarbejderne er certificerede i dronetermografi på niveau 3 – det højeste niveau –  og har stor erfaring med droneinspektion og droneopmåling af alt fra vindmøller til broer, jordstakke og solpaneller. BIM-, CDF- og 3D-modeling er selvfølgelig også en helt naturlig del af arbejdet, når SARI står for rådgivning og projektering hos danske og udenlandske virksomheder og organisationer.

SARI Rådgivende Ingeniørers adresser

Fredericia-afdeling
Vejlevej 24
7000 Fredericia

Århus-afdeling
Åboulevarden 23
8000 Århus C

Haderslev-afdeling
Egedal 17
6100 Haderslev

Odense-afdeling
Edisonsvej 2
5000 Odense C

Kontakt SARI Rådgivende Ingeniører

Hjemmeside: www.sa-ri.dk
E-mail: info@sa-ri.dk
Telefon: +45 7022 0608
Telefax: +45 7457 5560
CVR: 37 76 79 21

Følg SARI Rådgivende Ingeniører på sociale medier

Facebook

Twitter

Youtube

Vimeo

LinkedIn