Virksomhed: World of Comfort ApS

Worldofcomfort-massagestole

World of Comfort blev stiftet i 2015 og har siden da tilbudt nogle af de bedste komfortprodukter i Skandinavien. Virksomhedens kerneprodukter er massagestole, og her er du garanteret absolut højeste kvalitet. Blandt andet er World of Comfort den eneste leverandør af modellen Apollo, som i 2016 i USA vandt prisen for verdens bedste massagestol. Udover massagestole sælges der også massageapparater, senge, møbler, spa og spatilbehør, og nøgleordet i produkterne er velvære og kvalitet.

Koncept

World of Comfort har stort fokus på kvalitet, som gennemtrænger alle dele i forretningen. Produkterne udvælges og produceres ud fra høje kvalitetskrav, og der ligger mange tanker bag alle funktionerne. Virksomheden vil gerne tilbyde de bedste produkter på markedet, hvilket også medfører, at der er tale om en investering, når du for eksempel køber en professionel massagestol. Der er tale om et produkt, som holder i rigtig mange år, og hvor der også medfølger 10 års gratis service (ved køb af større massagestol). Du kan således altid ringe efter hjælp, hvis der skulle være problemer med din massagestol. Hvis du skulle være interesseret i en massagestol til privat brug, kan du læse mere om de forskellige modeller, og hvad du eventuelt bør overveje, før du køber en stol, på World of Comforts hjemmeside.

World of Comfort tilbyder både produkter til privat og til erhverv. Som erhvervskunde har du mulighed for at afprøve en massagestol gratis i 14 dage for derefter at beslutte dig, om det er det rette valg for jeres firma. Ligeledes er der mulighed for at leje eller lease en massagestol. Her betales der månedligt et beløb, som afhænger af løbetid og model. Du kan se priseksempler på virksomhedens hjemmeside. Med en massagestol på kontoret har I mulighed for at reducere sygedage, øge velværen for kollegaer og afstresse både mentalt og fysisk.

Du kan læse mere om World of Comfort på deres hjemmeside, hvor du også kan se de forskellige massagestole og komfortprodukter.

Kontakt og butikker

Hovedkontor
Copenhagen Winghouse
Ørestads Boulevard 73
2300 København

Rødovre centrum
Rødovre Centrum 138
2610 Rødovre

Rosengårdscentret
Ørbækvej 75
5220 Odense