Mange er ikke bekendt med reglerne i de mange officielle dart spil. Dette er på trods af, at flere ligger inde med både dartskiver og dartpile.

Dart som vi kender det i dag, er et klassisk pilespil med engelsk oprindelse. Spillet har udviklet sig fra at være tidsfordriv på diverse pubs og værtshuse til at være en anerkendt sportsgren på tværs af landegrænser. Dartskiver er stadig fast inventar på mange bodegaer og barer i hele Europa. Desuden ligger mange danskere inde med både dartskiver og dartpile, men uden at kende de officielle regelsæt. Der er mange forskellige spil, og internettet kan derfor være en god kilde til information. Af anerkendte spil kan der nævnes: Stop, 501, jorden rundt, Shanghai, Killer og Skovhugger.

Eksperter på området inden for dart og dartpile

Heldigvis er der også flere eksperter, der står klar til at hjælpe. Danmarks største online specialbutik, Dartshop.dk, har alt i udstyr og den nødvendige viden, når det kommer til dart og dartpile. Hvad end man er en glad amatør eller seriøs dartspiller, kan man få gode råd og information om spilleregler såvel som dartpile og øvrigt dartudstyr. Dartshoppen har fået fem ud af fem stjerner, baseret på 927 anmeldelser på trustpilot.dk, hvilket må siges, at være et kvalitetsstempel uden lige. Hos dartshop.dk finder du alle de produkter, som du skal bruge for at komme godt i gang med dart. Virksomheden forhandler nemlig alt fra dartpile, skiver, ophæng og lignende, i forskellige kvaliteter og priser.

På Sognevejen 18 i byen Trige, hvor virksomheden har adresse, finder man et showroom, hvor man kan se og prøve udstyret, inden man køber det. Her står virksomhedens personale også klar til at besvare spørgsmål omkring udstyr eller regler.Selvom virksomheden betragter sig selv, som værende specialister i dart, forhandler de også varer i andre kategorier. På hjemmesiden finder man også bordfodbold-, bordtennis-, og airhockeyborde og alt i tilbehør.

Produkter hos Dartshop

Du kan købe masser forskellige produkter hos Dartshop.dk – også produkter, der ikke er dart-relaterede. Se det udstyr, du kan købe inden for bordfodbold her.

Følg Dartshop på digitale platforme

Twitter

Tumblr

Linktr.ee

Facebook

Slideshare

Kategorier: Virksomhed